Рапърът Lil Durk оглави класацията на "Bollboard" за албуми със "7220", съобщи сайтът на изданието.

По данни на MRC за периода на отчитане са продадени 120 500 еквивалентни единици. "7220" излезе пазара на 11 март.

Това е втори албум на Лил Дърк, който застава начело в чарта. За първи път изпълнителят го оглави с "The Voice of the Heroes" - съвместен проект с Lil Baby през юни м.г. Тогава продукцията беше начело за една седмица. Lili Durk има издадени общо седем албума.

"7220" детронира от първото място саундтракът към анимацията "Енканто", останал на първата позиция в продължение на осем последователни седмици. Той се нарежда трети в Billboard 200 с продадени 64 000 еквивалентни единици за отчетния период.

Втората позиция в подреждането за албуми е за шведската група "Ghost" с "Impera". Това е петата ѝ студийна тава, която е първият рок албум, изкачил се толкова високо в класацията в последните почти осем месеца. В края на юли м.г. Джон Мейър със "Sob Rock" зае втора позиция при дебюта си в чарта Billboard 200.

Четвърти в списъка се нарежда Морган Уолън с албума "Dangerous: The Double Album", от който за периода на отчитане са продадени 46 000 еквивалентни единици, предава БТА.

Челната петица се допълва от британския певец Рекс Ориндж Каунти с албума "Who Cares?" с продадени 35 000 еквиваленти единици за отчетния период.