Лейди Гага не изневери на себе си и прикова вниманието върху персоната си и по време на т.нар. фотокол, когато актьорите застават пред обективите за премиера на филм. "Домът на Гучи" събра на червения килим в "Линкълн център" в Ню Йорк екипа на продукцията и приятели. Изпълнителката на "Shallow" правеше физиономии и пози, които очевидно я забавляваха, оставайки малко на въображението в прилепнала черна вечерна рокля, по поръчка, дело на "Armani Prive", отличаваща се с полупрозрачен корсаж от тюл на точки, който едва покриваше гърдите ѝ.

Пачино, Гага, Лето

Снимка: Getty Images

12-кратната носителка на "Грами" допълни тоалета с чифт диамантени обеци, червено червило и тежка черна очна линия. Многото ѝ татуировки бяха видими.

Лейди Гага

Снимка: Getty Images

35-годишната актриса, която направи добро впечатление на кино критиците с играта си в "A Star Is Born" не пропусна да гушне и да се притисне във великия Ал Пачино. Целуна го по бузата. Тя положи нежно глава на рамото на легендарния актьор, който в лентата е Алдо Гучи, чичо на Маурицио Гучи, изпълняван от Адам Драйвър и баща на Паоло Гучи, в ролята е Джаред Лето, който и този път смая с облеклото си, но не толкова колкото Акуария, драг кралица, появила се на събитието с рокля от тънки верижки и обемна коса.

В "Домът на Гучи" Лейди Гага е съпругата на Маурицио, Патриция Реджани, която е осъдена за за убийството му. Джереми Айрънс е Родолфо Гучи, брат на Алдо и баща на Маурицио.

Стефани Джерманота, както е истинското ѝ име, се се излегна и върху раменете на режисьора Ридли Скот, който остана безучастен към закачката ѝ.

Лето изглеждаше доста жизнен в жълтия си кадифен костюм и пухкаво палто със златни копчета.

Джаред Лето

Снимка: Getty Images

Салма Хайек избра тъмен тоалет и високи токчета. Тя играе във филма ясновидката Пина Аурема, осъдена на 25 години затвор заради организиране на убийството на Маурицио Гучи.

Салма Хайек

Снимка: Getty Images

Джеръми Айрънс бе облечен в сиво палто, бяла шапка, дълга черна риза и кафяви ботуши.

Снимка: Getty Images

Драг кралицата Акуария се появи с причудлив тоалет.

Снимка: Getty Images

На премиерата бил и транссексуалният писател, и артист, Алок Вайд-Менън.

Снимка: Getty Images

Както и транссексуалният активист, и определящ се като творец Джошуа Алън.

Снимка: Getty Images