Ако пазарувате в последната минута за празниците, вие сте в добра компания, твърди "People".

"Ще се погрижа за това в сряда", коментирал принцът на Монако Албер II ексклузивно пред медията, когато го попитали какви подаръци ще скрие под елхата за съпругата си Шарлен и техните 8-годишни близнаци, принц Жак и принцеса Габриела.

Той е известен с това че пазарува в последната минути. "Беше натоварена година, много натоварени последните няколко седмици. Имаше много пътувания и тази седмица имам срещи и в петък следобед", обясни той. 

Снимка: Getty Images

Албер обаче има списък за улеснение. "Децата ще получат различни играчки, различни игри. Но нищо особено. Техният интерес към игри и герои се променя през цялото време."

"Жак имаше много дълъг период на Супер Марио, но това някак си свършва сега и преминава към други забавления", добавя той. Какво иска Габриела, Албер не уточнява.

С Габриела

Снимка: Getty Images

За Шарлен казва, че ще напазарува нещо практично. "Ами това е нещо, което тя искаше", оправдава се на шега той. "Добре, това не е единственият подарък, който ще й направя, става ли?", продължава Албер със забавен тон разговора пред "People".

Снимка: Getty Images

Що се отнася до самите празници, семейството планира да ги прекара на две места: самата Коледа, разкрива той, "ще бъдем тук, в Монако, а след това ще си вземем една седмица за семейна почивка, посрещайки Нова година на различно място."

Запитан дали смятат да се насочат към топъл или студен климат, Албер загадъчно се усмихва.

"Топло и студено. Съжалявам, че не мога да ви кажа повече за това, но ако искате подробности, ще ви дам през януари", предлага кралската персона.