През 90-те години на миналия век имаше едва няколко телевизионни продукции, които си поделяха вниманието и интереса широката аудитория, а без съмнение една от тях бе "Спасители на плажа". Естествено, голяма част от успеха на сериала се дължеше на Памела Андерсън, Ясмин Блийт, Кармен Електра и останалата компания от привлекателни жени, бягащи на забавен каданс в червени бански по крайбрежната ивица на Малибу, спасявайки удавници във водите на Тихия океан.

Ако, разбира се, някой изобщо се сеща каква беше тяхната основна задача от цялото това тичане... и още тииичане, изпълващо очите на мъжката част от зрителите на шоуто, продължило цели 11 сезона.

Вижте снимки >>

С течение на годините поредицата се превърна в истинска легенда, която продължава да живее в спомените на своите почитатели, нищо че краят ѝ настъпи преди точно 19 г. И макар че пълнометражният филм с участието на Скалата и Зак Ефрон от 2017 г. едва не съсипа имиджа на оригиналните епизоди, все пак съществуват други проекти, който сполучливо пресъздават техния дух.

Така например преди няколко часа Алекс Петканова сподели пленителна фотосесия, с която спокойно може да се яви на прослушване, в случай, че решат да подновят култовото предаване. На снимките съпругата на Лудия репортер от малкия екран отново демонстрира своето стегнато тяло и изкушаваща фигура сред природата, носейки яркочервени плажни облекла.

На един от кадрите съблазнителният модел стои пред обектива по бански от две части, съставящ се от асиметрично горнище с една презрамка и изрязани бикини, докато на останалите изображения позира в цял плувен костюм - силно изрязан в талията.

Към момента галерията, съдържаща 4 фотографии, е събрала повече от 21 хил. харесвания и множество коментари от нейните почитатели.

"Много красива! Обаче най-хубавото нещо в теб е, че имаш страхотно чувство за хумор и си готин човек", гласи един от тях.

"Перфектна визия", "Страхотна", "Невероятна" и "Много си секси", допълват останалите потребители на социалната мрежа.

Обявявайки новия си пост с 24-часова история в Инстаграм, самата Александра сравни снимките със "Спасители на плажа", поставяйки върху тялото си GIF с Ясмин Блийт в ролята на Каролайн Холдън.