Напоследък, а може би най-вече днес, присъствието на есента, прогонваща всеки спомен за лятото, независимо колко горещ може да бъде той, се долавя все по-силно по нашите географски ширини. Със спада на температурите отвън, накарали живакът в термометрите внезапно да понижи своите доскорошни високи стойности, голяма част от страстните привърженици на жаркия сезон тръгнаха по неговите следи, преследвайки го из чуждите страни, където той несъмнено може да бъде открит.

Само че не всички от любителите на слънчевите мигове са прекрачили пределите на родината ни, за да се опитат да задържат усещането за тях възможно най-дълго. Съдейки по социалните мрежи, има и такива, които все пак са предпочели да останат в очертанията на страната ни, насочвайки се към единственото място в нея, което съхранява безброй спомени за пламенни преживявания, а именно родното Черноморие.

Вижте снимки >>

Тези дни сред хората, които могат да бъдат забелязани да се разхождат из него, е и Мария Игнатова, която преди броени часове публикува в своя личен Instagram профил няколко снимки от настоящата си почивка там. На кадрите, появили се в акаунта на актрисата, тя позира пред фотографския обектив на обезлюден плаж, застанала само на крачка от водата. За радост на своите над седемдесет хиляди последователи в платформата, които определено не спестиха своите комплименти към нея, блондинката е облечена в син бански костюм от две части, чиято изрязана кройка показва извивките на добре поддържаното ѝ тяло.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от (@maria_ignatova28)

"Прекрасна си" и "Истинска прелест" са само някои от ласкателствата, които нейните почитатели написаха под поста ѝ.

Спокойствието, обхванало курортите, редящи се по крайбрежната ни ивица, очевидно допада на някогашната водеща на редица телевизионни предавания като "Господари на ефира", "X Factor" и "Папараци", тъй като в посланието, придружаващо изображенията, показващи я широко усмихната край естествения басейн, съпругата на журналиста Ивайло Цветков, по-познат като Нойзи, признава, че за първи път е на море през октомври, но се надява той да не е последен.

През отминалите вече топли месеци Игнатова и нейният законен партньор, с когото официално мина под венчилото в село Житен преди малко повече от две години, на няколко пъти се отдадоха на отдих по най-източните части на България. В този период тя често качваше във виртуалното пространство фотографии от престоя им на морето. И макар да разкриваше точното им местоположение, тя не криеше от своите фенове щастието, обхванало безгрижните им мигове, озвучени от шума на вълните.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от (@maria_ignatova28)