В случай, че някои от вас се чудят на какво се дължат постепенно покачващите се у нас градуси, заплашващи скоро да разтопят снежната покривка навън, прогонвайки и малкото коледно настроение, дошло с нея, причината като нищо могат да бъдат последните снимки на Александра Петканова, появили се наскоро в интернет пространството. Макар навън все още да е зима, благодарение на горещите кадри, които моделът споделя в своите профили, в социалната мрежа цари лято, отвеждащо мъжката част на последователите ѝ на съвсем различно място, където я очакват пламенни емоции.

Половинката на Лудият репортер за пореден път прикова погледите към себе си, нажежавайки обстановката до червено, посредством нова порция провокативни изображения, на които позира пред фотографския обектив по изрязано бельо, разпалващо фантазиите. Преди броени часове тя разголи тялото си в Инстаграм, демонстрирайки перфектната си форма, към която надали някой би останал безразличен - факт, ясно личащ от множеството коментари под поста ѝ, изпълнени с редица комплименти за външния ѝ вид.

Вижте снимки >>

Да, когато някогашната участничка в предаването "VIP Brother", под покрива на чиято къща навремето всъщност сключи брак със съпруга си, реши да се съблече, това се превръща в истинско събитие, през което почитателите ѝ биват запленени от нейните физически дадености. И макар доскоро някои от тях да изразяваха гласно недоволството си заради решението ѝ да се подложи на ринопластика, по всичко личи, че днес, подвластни на нейната съблазън, те са намерили сили да ѝ простят.

WINBET - победата е емоция, която си заслужава да бъде изживяна! (18+)

На въпросните снимки, заснети в СПА център, водещата на "Гласът зад кадър" носи последната линия на луксозен моден бранд, с който от известно време успешно си партнира, при това не само рекламирайки моделите му, но също така и допринасяйки за техния дизайн. Все пак кой би бил по-добре запознат с нуждите на една жена от друга? Вероятно това е и една от причините Алекс да се пробва в съвсем различно амплоа, а още повече, че като модел през годините ѝ се е налагало да носи всякакъв тип облекло.

"Животът е прекалено кратък, за да носиш скучно бельо", гласи посланието, съпровождащо нейната публикацията, донесла ѝ хиляди харесвания и немалко ласкави думи.

Интересно е, че макар по-голямата част от живота ѝ да преминава под светлините на прожекторите, напоследък тя все по-често се замисля дали да пристъпи извън тях. Неотдавна в свое интервю Петканова сподели, че изпитва все по-малко желание да се изявява в публичното пространство, сериозно обмисляйки варианта да работи зад камерата - като продуцент. Сторили го обаче, сигурно е, че ще разочарова своите над половин милион фенове, които живо се интересуват от всичко, свързано с нея. А дали биха ѝ опростили предприемането на подобна крачка? Това вече не е сигурно...