Последните няколко месеца, прекарани в изолация и социално дистанциране, определено се отразиха на фигурата на мнозина, а затворените врати на фитнес залите и забраните за излизане - довели до намалената физическа активност, със сигурност помогнаха на излишните килограми да се "присламчат" към теглото на съвестно стоящите у дома си хора...

Вижте кадъра >>

Не точно така обаче е реалността за Алекс Петканова, тъй като тя остана недокосната от негативния ефект на обявената у нас карантина. Моделът на няколко пъти показа, че добрата ѝ добрата ѝ форма е непокътната.

Стори го със снимки по бельо, с които не само зарадва своите последователи в социалната мрежа, но също така заслужи тяхното възхищение.

По-късно половинката на Даниел Петканов, по-познат като Лудия репортер от малкия екран, сподели, че нейната тайна за поддържане на тънка талия всъщност си има име и то е Сами Хоссни. Бившият участник от риалити предаването "Фермата" работи с редица наши популярни имена, помагайки им да запазят добрия си силует, а брюнетката е избрала да се довери именно на него. Двамата прекарват часове наред в интензивни тренировки, резултатите от които днес са налице.

Наскоро моделът сподели редица нови кадри по бански, демонстриращи впечатляващите постижения от часовете, прекарани в неуморни упражнения. Изображенията, които сама е заснела с телефона си в огледалото, събраха хиляди харесвания и стотици коментари, възхваляващи външния ѝ вид.

И докато повечето потребители на платформата я съпоставят с истинска богиня, например, тя самата направи далеч по-интересен паралел, сравнявайки се с лек автомобил...

Алекс качи като история в Инстаграм колаж от две фотографии, като едната показва стегнатите и релефни мускули на корема ѝ, а другото - едно Ferrari с цвят червен.

"Да не съм те чула да се оплакваш, че не караш Ferrari", гласи закачливото ѝ послание, отправено към партньора ѝ.

И макар това очевидно да е просто шега, действително има известна прилика между предната част на колата и нейното тяло, която Петканова допълнително е подчертала, слагайки червени ленти от двете страни на коремната си преса.