Тя е една от най-харесваните съвременни модели в света. След коледните празници Алесандра замина за родната Бразилия, за да се отдаде на почивка и да прекара време със семейството си.

Вижте снимки >>

38-годишният модел бе уловена от папараци заедно с 11-годишната си дъщеря Аня Луиз на плажа. Алесандра показа невероятна фигура в преливащ бански в розово и сиво. Дъщеря ѝ бе с почити същия бански, като разликите бяха само в бюстиетата на двете дами.

Ангелът на Victoria's Secret бе вързала косата си на висок кок, а след като се изкъпа в морето, тя се насочи към игрището за плажен волейбол за игра на тенис. Там се появи и нейният възлюбен - Николо Оди.

Двамата размениха целувки и изглеждаха щастливи заедно, след като прекараха Коледа заедно с децата. Връзката на двойката стана обществено достояние през юли 2018 г. в нощен клуб в Атлантик Сити.

Преди това Амброзио имаше почти 10-годишна връзка с Джейми Майзър, с когото се разделиха през март м.г. Двамата останаха приятели и отглеждат заедно двете си деца - Аня и 6-годишния Ноа.