От известно време насам Андреа е една от най-обсъжданите жени в родния шоубизнес, а причината са снимките, които блондинката публикува в социалните мрежи. Именно заради тях тя отнася множество критики. Хората твърдят, че кадрите не са нищо повече от заблуда и че в действителност певицата не изглежда по начина, който показва в интернет пространството.

Вижте снимки >>

Част от последователите ѝ я обвиняват в прекомерна употреба на разкрасителни приложения, които коригират външния ѝ вид, преди да сподели изображенията в профилите си. Дори съвсем наскоро самата Андреа публикува скрийншот на получено съобщение, пълно с упреци, и кадър на жената, която го е написала.

Дълго време изпълнителката не обръщаше внимание на нападките по свой адрес, но очевидно търпението ѝ се е изчерпа, особено след колажа, обиколил виртуалното пространство наскоро. На него са показани два варианта на една и съща фотография от рождения ден на гримьора Цецо Андреев, на която тя е в компанията на тийн звездата Тита. Едната снимка е оригиналът на фотографа от столичното заведение, където се проведе партито, а другата е взета от официалната Инстаграм страница на бившата половинка на Кубрат Пулев. Разлика действително има и на много места ясно личи къде е било обработено изображението.

След разразилата се буря от коментари и нападки, Андреа реши да опровергае хорското мнение. Тя започна да публикува снимки от фитнес залата, а съвсем наскоро дори направи изявление, което беше придружено от фотос, на който носи силно изрязан бански в баня.

"Очевидно съм най-коментираната жена в държавата! А аз си мислех, че за да не ме забравят трябва да пускам повече песни. Оказа се, че и малкото са Ви достатъчни, за да се интересувате от всеки сантиметър на тялото ми, на лицето ми, от това дали съм се наспала, дали съм щастлива или нещастна. Това, разбира се, не го пиша за всички, защото има хора доволни от живота си, които не се занимават с глупости. Благодаря Ви! Обещавам да Ви дам повече поле за жълтини, за да може и медийната група, която се занимава с мен да продължава да ме слага на корица. Усещам, че нямате търпение да пусна най-новата си песен. Знам, че ще бъде гледана под лупа и това ме мотивира повече. Ако се интересувахте и възмущавахте от много по-належащи проблеми в държавата ни, колкото се интересувате от едни снимки, представете си колко по-напред щяхме да бъдем като държава! Благодаря!", гласи посланието ѝ.

Последно блондинката качи като история няколко видео клипчета, които сама тя е заснела в огледалото. На тях разкрива част от тялото си - показвайки краката и корема си, за да докаже, че не е качила килограми, както твърдят всички.