На всеки е ясно, че в шоубизнеса добрият външен вид е от ключово значение. Все пак красотата продава. Ето защо всички представителки на попфолк жанра се стараят да изглеждат не просто добре, а да се доближат максимално до съвършенството.

Вижте снимки >>

Съдейки по снимките на Андреа, които тя редовно публикува в своята официална Инстаграм страница, певицата изглежда безупречно - дълги крака, тънка талия, плътни устни... На всеки кадър тя е олицетворение на изкушението.

Изпълнителката на "Неблагодарен", обаче, често става жертва на злобни коментари, които определят изображенията ѝ като заблуда. Също така, в интернет пространството често се появяват фотографии и видео клипове от нейни участия, които целят да оспорят "измамната ѝ визия", представена в социалните мрежи.

Доскоро блондинката не обръщаше никакво внимание на критиките по свой адрес и просто ги подминаваше, но преди дни тя очевидно реши, че всичко си има граници. Тогава тя пусна като история в Инстаграм скрийншот на лично съобщение, което е получила от своя последователка.

"Защо качваш само хубави снимки? Та ти си дебела", гласят думите ѝ.

След това Андрея показа жената, която я критикува и добави следния коментар:

"Ако имате проблеми, моля ви не ги изкарвайте на мен! Ако не ви харесвам, не ме следвайте! Мерси!", написа тя.

И всичко можеше да спре дотук... Обаче отсъствието ѝ във видео клипа към последната песен на колегата ѝ Крум - "Мен ми стига", в която тя е негова дуетна половинка, повдигна редица въпроси сред феновете ѝ. Почитателите на бившата любима на Кубрат Пулев са на мнение, че това е едно от най-добрите парчета, в които участва, но са изненадани от факта, че Андреа липсва в кадрите.

"Скъпи приятели, знам, че очаквахте да участвам в клипа. Но поради липсата на работоспособност и концентрация през последните месеци, не можах да оправдая очакванията Ви докрай! Въпреки това Крум направи един прекрасен клип, за което му благодаря!", отговори тя като история в социалната мрежа, в която е доста активна.