Поп фолк певицата Теодора Андреева, по-позната като Андреа, отпразнува рождения ден на баща си, бизнесмена от Сапарево - Румен, с пищно тържество в столичен ресторант.

Преди няколко часа изпълнителката на "Егоист" публикува в личния си Инстаграм профил няколко снимки от празника на нейния родител, състоял се вчера, както и поредица от кратки видео клипове, споделени като 24-часови истории в платформата, с които тя показа на своите 375 хиляди последователи как е преминала веселбата.

За хубавия повод блондинката, която по принцип обича да залага на предизвикателни тоалети, разкриващи голяма част от плътта ѝ, този път се бе спряла на далеч по-скромно облекло. Бившата любима на боксьора Кубрат Пулев се появи облечена с дълга черна рокля с 3/4 ръкави, чийто десен бе на множество бели флорални мотиви, спускаща се до земята. Дрехата се отличаваше с деликатно деколте и свободна кройка.

Вижте снимки >>

На публикациите ѝ се вижда, че заведението е украсено с множество балони в черно и златисто, като вторият цвят присъства и в декорацията на масата, включваща специално изработени за случая салфетки с надпис "Happy Birthday". За почерпката определено не са пестени средства, тъй като ястията, включени в менюто за гостите, са много и все разнообразни.

"Всеки ден за нашето семейство е празник, всеки ден е ценен, светъл и добър, благодарение на теб, тате! Честит рожден! Обичаме те безкрайно!", написа Андреа към кадър, събрал хиляди харесвания във виртуалното пространство, на която позира пред фотографския обектив в компанията на баща си.

Почитателите ѝ веднага се включиха с коментари под поста, в които отправят пожеланията си към двамата.

"Уникална сте! Честит празник! Весело изкарване!", "Много здраве и късмет!" и "Само хубави хора са родени на тази дата", гласят някои от тях.

Разбира се, сред присъстващите бе и нейната майка Михаела, която стоеше неотлъчно до своя съпруг и се забавляваше заедно с близките на семейството, дошли да уважат рожденика, вдигайки наздравици в негова чест. В края на вечерта, под "дъжд" от конфети, един от персоналът на мястото сервира пред Румен торта, отрупана с толкова много запалени свещи, че на рожденика му трябваха няколко опита, за да ги загаси. След това Андреа, заедно с родителите си и брат си Йоан, позираха за снимки, които да запечатат положителните емоции от събитието, превръщайки ги в приятни спомени.