Звездите са звезди не само защото са високо, а защото понякога са толкова нестандартни и щури, че на всички ни се иска да възкликнем "Не, това не е истина!". И понякога е така, понякога налудничавите неща, които чуваме за известните хора, са измислица, но има случаи, в които те са напълно верни и самите те признават за тях. Такива са случаите с тези няколко известни личности.

Ози Озбърн разхождал обувка

Нима някога сте се съмнявали, че Принцът на мрака е луд? Но знаете ли точно колко? Първо, най-щурото при него е, че все още е жив. Той е тотален медицински феномен. Но, когато е бил млад, още преди да стане част от Black Sabbath, имал навика да разхожда обувка, завързана на връв като кученце. Тогава работел в завод в Бирмингам. Няколко години по-късно (към 1982 г.) пък участвал в сцени с измъчване на жена с брадва. Надяваме се, че всичко е било само театър. Освен това Ози е известен и с това, че обичал да шмърка мравки.

Ози Озбърн

Снимка: Pinterest

Ози Озбърн

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Анджелина Джоли и Били Боб Торнтън носили малки контейнерчета с кръвта един на друг

Да, като медальони. Явно двамата толкова са се обичали, че са искали кръвта на единия да е винаги на врата на другия.

"Взех 4 капки от кръвта му - признава Анджелина. - По една за мен, за него и за двамата му синове, които обожавам. Бих пила от кръвта му, ако знаех, че по този начин няма да му навредя. Този мъж може да ме накара да падна от леглото от изтощение и да пълзя из стаята, пищейки от удоволствие."

Анджелина била доста странна като млада. Мечтаела да стане погребален агент, колекционирала ножове и книги за вампири. Явно имала доста силно пристрастие към кръвта. Важното е, че това е било период и той отдавна е отминал.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Кийт Ричардс изшмъркал баща си

Няма 100% потвърждение на тази история само и единствено защото Кийт не си спомня доста периоди от своя живот. Но е факт, самият той признава, че не е изключено да го е направил - да е изшмъркал праха след кремирането на баща му.

Преди години Кийт Ричард, попитан в интервю, кое е най-странното нещо, което някога е шмъркал, отвръща:

"Баща ми. Изшмърках баща ми. Той бе кремиран, а аз не успях да устоя на изкушението да го направя. На баща ми нямаше да му пука."

После се оказва, че (уж) се е пошегувал. Истината, както казахме, не е известна, на спомените на лудия китарист на Rolling Stones не може да се разчита.

Кийт Ричардс

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Дженифър Гарнър разхождала кокошка на каишка

Актрисата е любителка на кокошките. Някои обича да разхожда на каишка, други да носи в чантата си като малки кученца. Любимата ѝ се казва Реджина Джордж и за нея Дженифър споделя:

"Реджина обича дългите разходки, изсушени буболечки и зеле. Реджина мрази... въглехидрати."

Миналата година в Instagram профила си тя публикува снимка на паметната плоча на  Реджина, която е починала от естествена смърт.

Дженифър Гарнър

Снимка: Instagram

Децата на Майкъл Джексън носят огърлици с праха му

Наследниците на Краля на попа - Принс Майкъл, Парис и Бланкет, носят праха му на огърлици. Той е вкаран в малки счупени сърчица в украшението. Потомците на Джексън обаче рядко слагат на публични странните гердани. Те ги държат заключени в кутии вкъщи, тъй като се страхуват да не загубят последните останки от баща им.

Парис Джексън и Принс Майкъл Джексън

Снимка: Getty Images/Guliver Photos