Холивуд е мечта за много хора, пленени от неговото великолепие и лукс. Хиляди хора пристигат годишно в меката на шоубизнаса, в преследване на големия шанс, който да им осигури звезден успех и световна популярност. В началото, застанали под светлините на прожекторите, всичко им се струва достижимо и прекрасно... Но истината е, че изпитанията започват именно оттам.

Вижте промяната в звездите >>

Заради огромната конкуренция в тази сфера, изглежда трудно някой да бъде забелязан от правилните хора, които да повярват в него и възможностите му. Но дори още по-тежък е следващият етап, който води до дългия и непреклонен път на известността.

Славата има своите строги правила и изисквания. Холивуд - още повече. За да се задържи човек пред "окото" на обективите и да поддържа интереса към себе си, трябва да бъде готов да покрива дадени критерии, да се подлага на определени лишения и да прави постоянни компромиси.

Напрежението, което се крие зад лъскавата обвивка, не е никак малко. Не всеки може да издържи на темпото, което му налага индустрията и не е изключено в някакъв момент да загуби почва под краката си. Все пак и звездите са просто хора, които са способни на грешки и имат своите слабости.

Постоянният стрес рефлектира върху знаменитостите по различен начин. Някои развиват здравословни проблеми, други изпадат в депресивни състояния, трети прибягват към алкохола и наркотиците... През тези тежки периоди техният блясък, който сме свикнали да виждаме, се губи или временно е затъмнен, поне докато не се изправят и отново продължат напред, изпълнени с нови сили.