Анджелина Джоли никога не е крила страстта си към татуировките, като само преди дни тя направи дебют на две нови мини рисунки, разположени върху двата средни пръста на ръцете й.

Тъй като татуистът, на когото актрисата се е доверила да ги направи, MR.K, първоначално беше прикрил какво точно е поискала клиентката му, феновете й моментално започнаха да гадаят какво би могла да си е направила.

Мнозина бяха убедени, че новите й придобивки са посветени на бившия й съпруг Брад Пит, което се потвърждавало и от мястото, на което те са разположени. Някои дори стигнаха по-далече в разсъжденията си и предположиха, че тя директно е написала "майната ти, Брад".

Снимки на Анджелина Джоли>>>

Множеството спекулации принудиха татуиста да се намеси. След като първоначално обясни в профила си в Instagram, че рисунките нямат нищо общо с холивудския актьор, в крайна сметка той показа и реални снимки на творенията си.

"Първо, съжалявам за всички лоши спекулации и искрено се извинявам на Анджелина Джоли за стреса, който може би съм й причинил. Тази татуировка представлява два кинжала по геометричен и абстрактен начин и нямат нищо свързано с религия или с кръст", написа MR.K към публикувания кадър.  

Какво е значението на татусите за самата актриса все още не е ясно. Част от феновете й пък припомниха, че преди време Анджелина е допълнила и татуировката си, на която са изписани координатите на местата, където са родени шестте й деца. От няколко години под него е изрисуван голям символ, за който също нищо не се знае.