Вижте снимки >>

Актрисата и режисьор се среща с Алексей Тарканов от руския Vogue в Париж за интервю, което той чака от три години. Пред модната библия Анджелина споделя:

"Всяка епоха избира жена, която превръща в символ на всичко. Много е нечестно, защото решението го взимат хората. Не знам защо всички се интересуват от историята с Пит. Честно казано в нея няма нищо необичайно. Холивуд е малък град. Всички знаем, че Бранджелина се случи по време на снимките на "Мистър и мисис Смит". Къде иначе можете да се срещнете с някого?"

Тя разказва и за отношението си към живота и какво би казала на 15-годишното си Аз, ако можеше да върне времето назад:

"Принудени сме да пораснем твърде бързо и да обръщаме внимание на нищожни неща като славата и богатството. Обръщам се към всички: Най-доброто за един тийейджър е да пътува и да види как живеят другите хора, за да разбере как самият той живее. Хората се нуждаят от цел в живота. Моето мото е: "Бъди себе си, но помагай на другите." Ако само взимате, кои сте вие всъщност? Важно е човек да достигне моментът, в който се събужда и разбрира, че някой има нужда от него. Това му помага да не се самоизяде вътрешно заради разочарование."

Анджелина Джоли и Брад Пит поеха по пътя на развода преди по-малко от година и половина. Джоли подаде документи за развод, след като се опасяваше за безопасността на своите шест деца. Формално актрисата се обоснова с непреодолими противоречия с Пит.