Анджелина Джоли е сочена за една от най-красивите и сексапилни жени на планетата. Плътните ѝ устни, наред с големите и изразителни очи, са нейна "запазена марка", превърнала я в истинска легенда. През годините не една дама се е подлагала на различни процедури, за да се доближи до визията на актрисата, но Джоли е една и остава неповторима.

Вижте кадрите >>

Харесвана или не, никой не може да отрече, че тя умее да вълнува околните и да привлича вниманието към себе си. Човек просто не може да бъде безразличен към нея... И макар последните ѝ години да бяха изключително трудни, оставяйки своя отпечатък завинаги, днес звездата от "Господарка на злото" отново показа на света защо неведнъж е определяна за еталон на женската хубост.

Тя засне специална фотосесия за сп. "Harper's Bazaar", в която позира без дрехи. Но освен плътта, бившата съпруга на Брад Пит разголи и душата си. Фотографските обективи уловиха външната ѝ привлекателност, а думите ѝ показаха вътрешната. В откровено интервю за изданието тя доказа, че Антоан дьо Сент-Екзюпери е бил напълно прав, казвайки, че същественото е невидимо за очите.

И въпреки че изглежда наистина невероятно на кадрите, на които е чисто гола, единствено обгърната от бял прозрачен шифон, искреността на казаното от нея, като че ли притежава дори по-голяма сила.

"През последното десетилетие тялото ми е преживяло много, особено през изминалите 4 години. Имам видими и невидими белези, доказващи го. Но онези, с които по-трудно се справям, са незабележимите. Животът е пълен с обрати. Понякога биваш ранен или виждаш любимите ти хора да страдат и не можеш да бъдеш толкова свободен, колкото духът ти желае. Това не е нещо ново, но сега отново се чувствам жива", споделя брюнетката, след въпрос за двойната мастектомия и операцията по отстраняването на яйчниците ѝ, на които се подложи преди години, след резултатите от кръвни тестове, разкриващи, че има 87% риск да развие рак на гърдата и 50% - на яйчниците.

В разговора тя не скри и болката, която са преживели децата ѝ, но в същото време разкри, че именно те са били нейният стимул да продължи напред, преодолявайки трудностите с непоклатима смелост.

Анджелина с децата си - Шайло, Вивиан, Пакс, Захара и Нокс

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

"Децата ми познават истинската ми личност, моето съкровено "Аз", и ми помогнаха да го открия наново. Те също преживяха много. Уча се от тяхната сила и воля. Като родители, ние ги насърчаваме да възприемат себе си такива, каквито са и да слушат сърцето си. Но те очакват същото и от нас", казва Анджелина.

Тя споделя, че всеки ден окуражава наследниците си да бъдат себе си, без да изпитват притеснение от своята личност, както и да се учат от другите. Не им поставя ограничения в мечтите и кроежите за бъдещето.

"Искам да израснат в този свят, да го опознаят, да бъдат част от него и да имат приятели от различни краища на Земята, не просто да четат и слушат за света ни", заяви актрисата.

В тази връзка тя разкри своето желание да си построи дом в камбоджанската джунгла, както и плановете си догодина да си построи къща в Африка. Звездата сериозно обмисля да се установи за постоянно извън Щатите.

"Желая да живея в чужбина и ще го направя, когато децата ми навършат 18 г. Сега обаче трябва да съм там, където е баща им", казва тя пред "Harper's Bazaar".