В премиерната вечер на лентата "Господарка на злото 2" в Лос Анджелис, Анджелина Джоли сякаш имаше всичко - нов филм зад гърба си, всеобщото внимание и възторг, както и петте си деца до себе си... Но в същото време зад широката ѝ усмивка, с която стъпи на червения килим, се криеше известна болка, защото ѝ липсваше едно-единствено нещо, с което щастието ѝ щеше да бъде пълно.

Вижте снимки от премиерата >>

Тогава синът ѝ Мадокс не успя да присъства, понеже в момента е студент в Южна Корея. За съжаление на майчиното сърце, той не се присъедини към братята и сестрите си, застанали гордо до холивудската звезда.

Хората обаче казват, че има ли желание, има и начин.

Сега Анджелина и Мадокс доказват тези думи, присъствайки заедно на премиерата на продукцията в Япония.

След като през август лично изпрати наследника си до университета в Сеул, актрисата неведнъж каза в свои интервюта, че е от онези майки, които биха се качили на самолет и прекосили половината свят, за да се видят с детето си. Дори каза, че нищо чудно съвсем скоро да го направи.

Но съдбата сякаш си знае работата. И понеже графикът на Анджелина е изпълнен с пътувания, отвеждайки я на различни места по света, заради представянето на "Господарка на злото 2", една от спирките ѝ се оказа Япония. Страната е близо до Южна Корея, което даде възможност на най-големия ѝ син да компенсира отсъствието си отпреди дни на събитието в Града на ангелите.

Мадокс за малко остави настрана биохимията и облече черно сако, за да се появи с майка си и сестра си под светлините на прожекторите в Токио.

За дебюта на филма в Страната на изгряващото слънце, Джоли изглеждаше наистина зашеметяващо. Тя бе избрала ефектна сребриста рокля с дължина до глезените и презрамка през врата, привличаща вниманието с етажите от ресни, проблясващи при всяко нейно движение. Тоалетът тя бе съчетала с металически обувки на висок ток и висящи обеци, обсипани с камъни. Но най-важният аксесоар беше усмивката ѝ, провокирана от радостта, че отново има възможността да види сина си.

В България "Господарка на злото 2" тръгва по всички киносалони на 18 октомври и обещава да бъде дори по-добър от първата част.