Вчера в Лос Анджелис се състоя премиерата на един от най-чаканите филми на "Дисни" - "Господарка на злото 2", в който главната роля на Злодеида се изпълнява от прекрасната Анджелина Джоли.

Вижте снимки от премиерата >>

Днес цял Холивуд говори именно за нейната поява на червения килим. Но не безупречната ѝ визия, подчертана от ефектната черна рокля с паднало рамо и отблясъци, пристегната в талията с декоративен скорпион, която носеше, бе темата на всеобщото обсъждане... Не.

Всички говорят за щастието, което озаряваше лицето ѝ. Измина много време, откакто актрисата сияеше по този начин - с широка, искрена усмивка, сякаш никога не се е изправяла пред трудностите, които животът често обича да сервира.

И макар да преживя много тежки моменти, които видимо ѝ повлияха, днес сърцето на звездата, като че ли, отново прелива от радост.

Безсъмнено една от причините за това са децата ѝ, които я придружиха на събитието. Шайло, Вивиан, Пакс, Захара и Нокс бяха неотлъчно до майка си, позирайки с нея пред обективите на множеството фотографи.

Единственият наследник на Джоли, който липсваше, бе Мадокс. Но той се намира на хиляди километри от Меката на киното и сега е първокурсник в университета Yonsei в Южна Корея.

И въпреки, че Мадокс ѝ липсва - факт, който актрисата призна неведнъж в скорошни свои интервюта, в премиерната вечер тя изглеждаше повече от страхотно, обградена от останалите си 5 деца, всяко от което заема специално място в сърцето ѝ.

Наследниците ѝ, от своя страна, се видимо се гордееха с майка си, която е силна не само на големия екран, но и извън него.

И макар до Анджелина, за снимки, да застана прелестната и неостаряваща Мишел Пфайфър, облечена във виненочервена дъга рокля с широки презрамки и джобове, прибрана в талията с широк тъмносин колан, тя не успя да омаломощи притегателната сила на Джоли, която събра всички погледи към себе си.

В България "Господарка на злото 2" тръгва по всички киносалони на 18 октомври и обещава да бъде по-добър от първата част.