"Мис България" 2009 и "Мисис Русия" 2012 Антония Петрова е бременна в петия месец, твърдят от "24 часа". Това ще е първо дете за нея и за съпруга й Ивайло. Очаква се бебето да се появи през януари.

Вижте снимки на съпрузите >>

Антония Петрова омъжи за Ивайло през юни месец в Гърция. Това е втори брак за миската, която преди това бе женена за руския бизнесмен Александър Бередин.

След сватбата Ивайло и Антония започнаха своя безкраен меден месец. Семейството стартира пътешествието си от Истанбул, а оттам пътува за в Ню Йорк. После двамата отново се завърнаха в Гърция.

Петрова неведнъж изтъкна, че точно за такъв мъж е мечтала и е много щастлива със съпруга си. Двамата многократно оповестиха, че много искат да имат бебе.

Миналия уикенд Антония разкри пред "Папараци", че тя и Ивайло готвят втора сватба, този път в България, на която да поканят всичките си приятели. Тържеството ще бъде през март месец, точно година след запознанството им.

"И двамата сме вярващи, но не сме почитатели на църковния брак. Затова се спряхме на друг специфичен ритуал", каза Антония.