17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова бързо забременяване на тази възраст :/ Батинков някой да не ти е помагал преди сватбата или булката така си дойде?

Диър Тони, честито! Имаш образование, семейство, чакаш бебе, що ти трябва да се фъчкаш в медиите, не си популярна, не знам защо, нещо дразниш, не си грозна, но не си и красавицата, за която се мислиш.... Желая ти лека бременност и повече скромност:)

Хаха, какъв спам видяхте в коментара ми? Я вижте надолу какво става. Никакъв спам нямаше, само писах, че явно е била бременна на сватбата си нищо, че после разправяше как работели за бебе. И този ми пост нито е спам, нито е извън темата, нито съдържа обиди. И предният беше такъв.

Хаха, е нали в една статия след сватбата Тоцка беше рекла " работим за бебе". Ако сега е в петия месец, значи на сватбата е била във втори. Разбирате ли сега как някои хора са готови да говорят какво ли не, дори лъжи, само и само да се пише за тях?

Сериозно! Ти да видиш,най_после една бременна жена! Щеше да е новина ако мъжът и в това състояние!

Крокодилите не са бозайници - грешна терминология употребявате в случая.

Сериозно! Ти да видиш,най_после една бременна жена! Щеше да е новина ако мъжът и в това състояние!

Arcadium

Крокодил не може да е бременен, крокодилът снася яйца.

Е,дир,бг ,голяма новина,сега до януари ще имам големи притеснения - как ще роди,как е дъртия КРОКИ,какво ще е името и всичко това за един малък крокодил. Мисля си,че ако тая беше по скромна и се покрие някъде никой няма да се сеща за нея и няма да се пише за нея. Две са най грозните жени МИС - тоя крокодил и онази с дългия грозен нос баба Яга. Две титли,купени с пари и опорочили този краварски конкурс.

Що, ти убавица ли си? Или грозните ти деца, а?

Не е измислена мис-ка с купена титла. Не „сее” и новини за себе си.

Даа, напоследък пак със страшна сила се възроди модата да се заплождат всякакви чалгарки, калинки, златотърсачки... абе всякакви вредни за обществото същества. Чакаме новина за онази, дето плуваше с прасетата. Дано да не роди прасе де...

Пратете отряд, да унищожи яйцата!

Супер! Браво за коментара! И за идеята :)))

Ох, отдъхнАх си! И в същото време и нея почвам да я мисля...наред с Плевнелиева - Банов :))) Дано поспрат свтбите и опрашванията до към пролетта, чето и така ми е доста напрегнато :)))

Какъвто народа, такава му и държавата, такова му и управата, такива му и медиите, такива и новните - всичко му е такова ... ОТВРАТНО !!!! Да се дигнате сега Георите на България - един жив българин няма да остане! СРАМ И РЕЗИЛ !!!!

Публикувайте имената на всички бременни.Те също имат своите истории,може и по истински.Живи и здрави да са и здрави бебета да родят!

покажете как е забременяла, но лицето да не се вижда...

Добре, че крокодилите не са млекопитаещи, че тея силиконови бомби мляко не пускат.

Оооооооооооо, Дир, отдавна нямаше новина за нея, щях да плача, значи малко крокодилче. .. Чудя се как може на някои сватбите и разводите, да са им хоби и се навират при Галчето да разправят колко са щастливи. Аман от псевдоелит и застаряващи миски с голи претенции. Тя и Бередин наричаше "моя любим съпруг", да видим този до кога ще устиска, че той няма толкова пари за златни коронки. ..

Тя е хубава,но защо толкова големи силикони е сложила,просто е като порно актриса ,а и е надула устните и така губи от естествената си красота и изглежда по-стара.За да се направи по-красива с тези корекции е станала по-грозна и изкуствена.

Браво на куражлията, поел е отговорност за подвизите си! Мъжкарска постъпка. Хайде да са живи и здрави и волони, Тоцата покрай бебето белким се почувства удовлетворена и да спре да избива комплекси така неистово.

освен цици друго предлага ли :)

Тоцо, стига си цъкала минуси на хората, ма!

Я дайте пълен списък на бременните.

Тази кака не се научи сама да не си прави ПР, както и да не прекалява, защото така постига обратния ефект. А това мис България след като всички знаят как се печели, не е титла, а обида. Освен това хайде и да спрете с това мисис Русия 2012, като това изобщо не е така, нито един от двата големи конкурса мисис Русия тогава не е печелила, а мужика й е купил някакъв селски в Камчатка, че и по-евтино от българския.

Боже, просълзих се от умиление.... сега как ще си изпия кафето със насълзени очи направо не знам...

Разбрахме значи как го е прилъгала този да се ожени набързо за нея. Сега ще започнат едни снимки през ден на корема й, после ще има фалшиви новини, че вече е родила, после пък ще роди, но ще настане мистерия как го е кръстила, след това ще се разбере, че е я Джовани, я Меровингия... абе, няма да ни е лесно.

Ужас! Ще си имаме крокодилче!

А крокодилките снасят не едно, а по много!!!!!!!!!!!!

всенародните веселия по повода

Ти да видиш..........

ще си го познае че е нейно като роди. След толкова операции на лицето?

Оказва се, че тази "миска" е на 34 години. Да ме извинява, ама ми мяза на поне 44-годишна лелка. Иначе няма лошо, желая им щастие.

Коя е тази красТавица с конско изражение?

Добре, че ни уведомихте ! То такава " НОВИНА" не е за изпускане просто. Докога ще ни занимавате с тази карикатура. Вярно, че човек не е длъжен да чете това, което не го интересува, но все пак като отвориш страницата на сайта и те се навират в очите разни ….. няма такава дума

А коремче кога ще покаже?