Антония Петрова-Батинкова публикува в социалните мрежи нова серия снимки от най-щастливия ден в живота си.

Вижте новите снимки от сватбата >>

"Мис България" 2009 г., която наскоро каза "да" за втори път в живота си на скромна сватба в Гърция, не пропуска да се похвали със стилното си тържество. На него са присъствали само семействата и най-близките приятели на двойката.

Снимките явно са от официалната фотосесия на младото семейство, тъй като отразяват всеки важен момент от едно такова събитие. Фотографът е уловил как бащата на Петрова я предава в ръцете на младоженеца, ритането на менчето, първата целувка пред олтара.

34-годишната госпожа Батинкова вече разказа, че случайна грешка станала повод за запознанството ѝ с настоящия ѝ съпруг, с когото решили да отбележат третия месец от връзката си със сватба.

39-годишният компютърен инженер, който се занимава с медицински дейности в областта на ортопедията, това е първи брак, а за Петрова е втори. Преди година тя се разведе с руския бизнесмен Александър Бередин, с когото нямаха деца.

Преди дни Батинкова сподели, че със съпругът ѝ планират още две сватби - една в София, която ще събере по-широк кръг приятели, бизнес партньори и далечни роднини, както и таен ритуал, който няма да е църковен, но Антония не пожела да разкрие подробности.