Звездата от хитовия сериал на HBO "И просто ей така..." Сара Рамирес намекна, че е била отстранена от продължението на "Сексът и градът" заради пропалестинската си позиция, а и защото разкритикувала образа, който играе на малкия екран.

48-годишната Рамирес, която е в ролята на небинарната Че Диас, заради което използва местоименията те/тях, сподели поредица от публикации в Instagram, в които намеква, че няма да се върне за третия сезон на сериала със Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън.

"Нашата индустрия е толкова двулична", написа Сара, която стана популярна с ролята си в медицинската поредица "Анатомията на Грей" вечерта след наградите "Еми". "Докато раздават награди, кастинг режисьорите и агентите правят черни списъци на актьори и работници, които публикуват нещо в подкрепа на палестинците в Газа, за да гарантират, че няма да работят отново."

"Докато подкрепят някои от клиентите си, които са говорили срещу този геноцид, уволняват и оставят други, които имат по-малки платформи. Докато награждават "lgbtq организации", мълчат за връзките на тези организации с производители на оръжия, които в момента подкрепят израелската армия, докато извършва геноцид върху животите на палестинци, включително животите на LGBTQIA2S+", завършва Рамирес.

Зрителите не харесаха образа на Че Диас

Фотокредит: HBO MAX

Звездата се подигра на хората, които се нуждаят от награди, осмивайки ги като нещо "блестящо", което кара хората "да се чувстват специални и могъщи".

Но допълни, че е мрачно време за празнуване, докато хиляди умират в Газа. Преди това Рамирез излезе по улиците на Бруклин, развявайки транссексуално знаме на палестински протест.

"Чудно е колко перформативни са толкова много хора в Холивуд", каза тя. "Още по-перформативен от последния герой, който изиграх."

Че и Миранда имаха връзка

Фотокредит: HBO MAX

Използването на миналото време от Рамирес подсказа, че времето й в сериала явно вече е приключило. Рамирес играе комикът Че Диас, чието представяне и любовна афера с иконата на "Сексът и градът" Миранда Хобс разделиха феновете.

феновете на сериала обвиниха небнарната Диас, че е разделила Миранда със Стийв

Фотокредит: HBO MAX

Някои фенове бяха ядосани, че Че е била причината за края на брака на Миранда и Стив Брейди, докато други я разкритикуваха, че шегите на Че и образът й като цяло в сериала е провал.