Всяко лято има своя вълнуваща история, изпълнена с куп незабравими преживявания, случили се през неговите задушни дни и топли вечери, към спомените от които човек с носталгия ще се връща, когато нивото на живакът в термометрите започне постепенно да пада. Няма никакво съмнение, че за Азис най-хубавите мигове от настоящия жарък сезон, който тихомълком се е отправил към своя край, са свързани с неговия малък син.

В края на месец май певецът изненада своите последователи с радостната вест, че е станал баща за втори път, като думите си подплати със снимка, на която държи в обятията си новородено дете, обърнато с гръб към камерата. Новината дойде като гръм от ясно небе за почитателите му, тъй като дотогава той дори не бе намеквал, че планира да има втори наследник, още по-малко, че очаква появата на такъв. Вследствие на публикацията му, мнозина си зададоха съвсем логичния въпрос коя е майката на бебето, при положение че неговата близка приятелка Галя, дала в миналото живот на дъщеря му, вече е на четиридесет и пет години и надали би се съгласила да премине през нова бременност.

Вижте кадъра >>

Те обаче така и не получиха отговор, който да задоволи любопитството им, понеже изпълнителят на "Сен Троте" отказа да разкрие самоличността на жената, дарила го с момченце, чието име също продължава да пази в тайна. За сметка на това той реши да покаже нов кадър с него, разкривайки момент от ваканцията им, през която се радват на щедрите слънчеви лъчи край морските вълни.

Допреди две седмици Краля на попфолка, както често го наричат, прекара няколко дни на системи в болница, лекувайки се от здравословни проблеми, застигнали го след като се претоварил с редица ангажименти. Излизайки от здравното заведение, Азис сподели, че се нуждае от повече почивка, за да се възстанови напълно, а сега по всичко личи, че е решил да не я отлага повече. Преди ден той качи в личния си Инстаграм профил изображение, на което позира пред фотографския обектив в открит плувен басейн, зад който се вижда безкрайния хоризонт, държейки над повърхността на водата рожбата си, която целува нежно по гърдите. Отрочето му носи памперс и синя шапка тип "идиотка", по която се виждат част от обитателите на морското дъно.

Снимка: Официален профил в Instagram

Постът, озаглавен "Щастие", разчувства потребителите на виртуалното пространство, които изписаха редица коментари под него, изразявайки умилението си, а наред с това отправиха пожелания.

"Живо и здраво да е това детенце и да изпълва животът ти с много радост!", гласят думите един от тях.

"Това е най-голямата благословия на този свят, всичко друго е мираж", заключи се друг.

По принцип бившият участник в предаването "Като две капки вода" предпочита да пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите. Така например до съвсем скоро той не бе показвал снимки на Рая от ранна възраст. Ето защо когато го стори в началото на тази година, това бе цяло събитие, отразено от редица медии у нас. На изображението, качено по онова време в интернет, се вижда, че тя се е превърнала в истинска млада дама, която не след дълго ще навърши 15 години. Малко по-късно баща ѝ разказа, че тя е изключително скромно момиче, което не търси излишна показност, нито пък се вълнува от материалните блага. А освен това направи признанието, че тя не е запозната с творчеството му, тъй като не харесва стила, в който той се изявява. Всъщност тийнейджърката предпочита да слуша поп и рап музиката на американски артисти, издаде тогава той. Това обаче ни най-малко не притеснява популярният ѝ татко.

Снимка: Официален профил в Instagram

Любопитен факт е, че през този януари, когато излезе видео клипа към дуета на Азис и Папи Ханс - "Самара", много хора помислиха, че една от участничките в него е именно Рая. Заблудата беше толкова голяма, че по-късно се наложи Васил Боянов, както е истинското име на ексцентричния поп фолк певец, да уточни в свое интервю, че е станала грешка. Той каза, че щерка му изобщо не е заставала пред камера и въпросната жена, с която всички са объркали, всъщност е половинката на Константин Трендафилов.