Вечните врагове Благо Джизъса и Георги Валентинов сложиха край на враждата си на хиляди километри от България. Футболистът и ММА боецът, които са бивши гаджета на плеймейтката Златка Райкова и доскоро не се понасяха, се прегърнаха в Доминикана, където се борят за победа в "Survivor".

Двамата мъже от отбора "Известни" влязоха заедно в тежка битка за племенен имунитет. В нея те бяха вързани с въже за двойка от конкурентния тим "Войни". Целта на всеки тандем беше да изтегли противниковия в своето поле. Рамо до рамо, хванати за ръце, бившите на Златка се превърнаха в непобедима машина и успяха да сразят конкурентите си - дизайнера Едис и юриста Крум. След триумфа си те застанаха пред камерата, благодариха на семействата си и неочаквано се прегърнаха като първи приятели.

Благо Джизъса

Снимка: bTV

Играта за племенен имунитет беше спечелена от известните. Освен че се спасиха от номинации за изгонване, популярните личности в "Survivor" получиха яйца, с които да се заситят. Липсата на достатъчно храна вече им се отразява зле - актьорът Филип Буков припадна от глад, но бързо успя да се окопити.

Загубилото племе "Войни" не получи провизии. То скоро ще трябва и да се раздели и с един от своите. Номинирани за изгонване са мениджърът Елина и юристът Крум.

Георги Валентинов

Снимка: bTV