По-голямата част от страната се събуди затрупана от пухкава снежна покривка, стелеща се върху пейзажа навън. В последния си ден ноември най-после реши да покаже на какво е способен истинският му нрав, който през целия месец се криеше зад нетипични за сезона високи температури.

Сега обаче, сякаш опитвайки се да внесе поне малко коледно настроение, което тази година по напълно обясними причини като че ли отсъства от сърцата на повечето хора, той докара истинска бяла зима... Без значение, че синоптиците от малкия екран ни убеждават, че тя няма да се задържи дълго.

Вижте снимки >>

В студът може и да сковава земята, карайки живакът в термометрите да падне с три пункта под нулата, но потребителите на социалната мрежа дават всичко от себе си, за да поддържат високите градуси във виртуалното пространство, така че никой да не замръзне. Своя принос даде и Биляна Йотовска, която отново разпали мъжките фантазии с нов предизвикателен кадър.

Преди броени часове привлекателната брюнетка сподели в своята лична Инстаграм страница снимка, на която позира пред фотографския обектив само по изкушаващо бельо в червен цвят, легнала по корем върху леглото с балдахин в спалнята на своя дом. Широката и лъчезарна усмивка на лицето ѝ със сигурност може да сгрее зрителя, както и извивките на тялото ѝ, което поддържа както с усилени тренировки във фитнес залата, така и със здравословно хранене, превърнало се в основна тема на двете издадени от нея книги.

Половинката на световния шампион по културизъм Митко Димитров, с когото неотдавна отпразнуваха 17-годишната си връзка, не е написала послание към изображението, поставяйки към него единствено сърце. Почитателите ѝ обаче нямаха нужда от конкретни думи, за да оценят подобаващо фотографията.

"Чар, усмивка, сексапил", "Много красива и ведра жена", "Перфектно тяло", "Колко прекрасно и рядко явление е да видиш хубава и чаровна жена с естествена усмивка" и "Щастливец е Митко" са само една малка част от коментарите, редящи се под публикацията ѝ.