Факт е, че независимо колко силно мъжете обичат жените, има моменти, в които господата се дразнят от дамите. Например, съпрузите сякаш автоматично "оглушават", когато половинките им започнат детайлно да обясняват как преминал денят им, изпадайки в анализи на привидно незначителни събития, или разгорещено и дълго ги критикуват за нещо.

Проучвания сочат още, че силният пол също така се смущава от прекалената емоционалност на партньорката си и се ядосва, когато тя навлиза в личното му пространство... или просто се опитва да паркира автомобила в продължение на няколко минути. Не че мъжете са перфектни, напротив, но е истина, че понякога, когато са гневни, те тайно си пожелават цялото женско съсловие да изчезне от лицето на Земята. Но после какво?

Вижте кадъра >>

Именно на този въпрос даде отговор Биляна Йотовска, публикувайки секси снимка, с която напомни от какво по-точно биха се лишили господата, ако неизреченото им желание все пак се сбъдне.

"Представете си ден без жени. Това ще бъде най-скучният ден в живота ви! Така че направете вашето момиче щастливо", написа тя към кадъра.

На изображението брюнетката позира облегната на края на легло, облечена единствено в червено бельо, което разкрива на зрителя прекрасната ѝ фигура, която моделът поддържа с усилени и интензивни тренировки. Откакто срещна световния шампион по културизъм Димитър Димитров, Биляна превърна спорта в една от най-големите си страсти и почти ежедневно посещава фитнес залата. Освен това тя е привърженик на здравословния начин на живот и внимава какво яде. Нещо повече, тя издаде две книги, съдържащи диетични авторски рецепти за всички, които, подобно на нея, искат да се отнасят с тялото си като към храм.

Споменавайки съпруга ѝ, наскоро Йотовска публикува фотография, на която позира заедно с него, а в придружаващото я послание разкри каква е тайната на тяхното щастие.

"Често гледам както наши стари снимки, така и последните ни такива и съм толкова щастлива. Успяхме да стигнем до тук с много любов и стремеж един към друг! Винаги съм казвала, че семейството е най-важно, а в днешния материален свят то е "лукс", който не всеки може да си позволи. Любовта е магия, която има нужда от внимание! Не пренебрегвайте любимия човек, а заедно гледайте в една посока...", гласят думите ѝ.