За съжаление на мнозина тържествата по случай посрещането на новата година вече окончателно приключиха, оставяйки след себе си единствено приятни спомени, изпълнени с редица емоции. След като празниците отминаха, от вчера повечето хора официално се върнаха обратно по работните си места, макар и с известна доза нежелание. И понеже времето, прекарано във веселие има лошия навик неусетно да се изнизва, по-голямата част от тях вероятно все още се опитват да се настроят психически за предстоящите им ангажименти, въпреки че по всяка вероятност те са последното нещо, за което са способни да мислят точно сега.

Този проблем обаче не стои пред изкусителната Биляна Йотовска, която още в началото на 2022 г. реши да удължи приятните моменти, отдавайки се на екзотична почивка със семейството си, вместо да запретне ръкави, подхващайки чакащите я задачи. Всъщност не е никак изключено настоящата ѝ екскурзия да е подарък от нейния съпруг по повод 37-ия ѝ рожден ден, който бе в края на миналия месец - по-точно на 26 декември.

Тогава тя сподели в личния си Инстаграм профил галерия от няколко няколко снимки с мъжа си Митко Димитров, на които позират пред фотографския обектив с плодова торта. Надали обаче десертът е бил единствената изненада, подготвена от него за любимата му.

Вижте снимки >>

Разбира се, при положение че двамата са заедно в продължение на цели осемнайсет години, съвсем нормално е световният шампион по културизъм да е наясно точно какво би направило половинката му истински щастлива. Ето защо се е избрал да заложи на една от най-големите ѝ страсти, а именно пътешествията по земното кълбо.

Така преди ден Биляна качи в социалните мрежи кадър от летището, показващ съпрузите и дъщеря им Никол, държащи червените си паспорти и самолетните билети, мигове преди да се качат на борда на летателното средство, чиято крайна спирка е прекрасния остров Мавриций.

WINBET - победата е на един клик разстояние! (18+)

"Нямам търпение за следващото ни приключение", написа тя към поста. 

Биляна с мъжа си Митко Димитров и дъщеря им Никол

Снимка: Официален профил в Instagram

Преди още да кацне, фитнес моделът публикува серия от 24-часови истории, в които показа отвисоко мястото, където ще прекара следващите две седмици. Няма спор, че откъдето и да погледне човек островната държава, намираща се на около 900 километра от о. Мадагаскар, нейната красота е способна да го остави без дъх. Не случайно тя е сред най-предпочитаните дестинации за отдих от туристите, които остават завинаги запленени от нейните възхитителни плажни ивици, величествените водопади и очарователни коралови рифове.

Там природата и луксът сякаш съществуват в пълна симбиоза, завладяваща с лекота сърцата на посетителите, карайки ги да се връщат отново и отново. Все пак не напразно някога самият Марк Твен е казал, че Господ е създал първо Мавриций и едва след това, по негово подобие, е сътворил рая.

Часове след като пристигна, Йотовска разкри на последователите си в платформата за комуникация приказната вила, която са наели в 4-звездния хотел "Zilwa attitude", разположен на метри от водите на Индийския океан. В кратко видео тя разходи феновете си сред палмовите дръвчета и заведенията, редящи се пред постройката, в която са отседнали, а по-късно ги зарадва с няколко съблазнителни кадъра от крайбрежието, където релаксира по бански, легнала върху шезлонг и с коктейл в ръка.

"Ниво на стреса - 0", гласи едно от посланията към постовете ѝ.

Снимка: Официален профил в Instagram