Актрисата Талула Райли се сгоди за британския си колега Томас Броуди-Сангстър, две години след началото на връзката им. Това ще е трети брак за блондинката, която преди това два пъти е застава пред олтара и то с един и същи мъж - милиардера Илън Мъск.

Голямата ирония в случая е, че Талула използва профила си в Туитър, който вече е собственост именно на бившия й съпруг, за да обяви на последователите си щастливата новина. "Щастлива съм да споделя, че след двегодишна връзка, Томас Броуди-Сангстър и аз се сгодихме", написа щастливата блондинка, споделяйки и обща снимка с любимия си.

Двойката, която предпочита спокойния живот в провинцията, беше забелязана в Лондон на излизане от едно от любимите заведения на местните знаменитости, като папараците не пропуснаха да щракнат красивия годежен пръстен на лявата й ръка.

33-годишният актьор стана популярен още като малък, с ролята си в романтичната британска комедия "Наистина любов". Искрата им с Талула пламва по време на снимките на общия им филм за живота и творчеството на музикантите от Sex Pistols, режисиран от Дани Бойл.

Талула Райли се сгоди за британския си колега Томас Броуди-Сангстър

Снимка: Lia Toby/Getty Images

Талула има два провалени брака зад гърба си, като и двата са с милиардера Илън Мъск. Първата им сватба е през 2010 г., като разводът им идва две години по-късно. Те все пак дават втори шанс на връзката си и вдигат още една сватба, през 2013 г. Окончателно обаче се разделят през 2016 г. "Решихме да си вземем малко време далече един от друг, за да видим дали искаме да бъдем заедно. За съжаление се оказа, че нямаме нужда един от друг", сподели тогава милиардерът.