Бившата съпруга на Благой Георгиев разкри, че обидите, които той често й отправял, са една от причините тя в крайна сметка да пожелае двамата да се разделят и официално да сложат край на брака си.

По думите на Поли той е проявявал подобно отношение не само към нея, но и към децата си, когато им гостували. Според нея особено много го мъчел фактът, че с днешна дата не изкарвал толкова пари, колкото, докато беше активен футболист, и това неминуемо влияело на поведението му.

"За жалост, не му се занимаваше особено. Имаше моменти, в които прекаляваше с караници, и после го осъзнаваше. Обиждаше майките им пред тях, което не му прави чест. Аз имам друга представа за гледане и отношение към децата. Имаше моменти, в които си играе с тях, но след обидите и караниците всичко губи смисъл. Това е недопустимо. Обиждал ме е много пъти... използвал е много грозни обиди, които ме нараняваха ежедневно! Това, че не изкарва парите, които е изкарвал някога, го съсипваше, затова и влезе в "Сървайвър" - за пари. Това го мъчеше постоянно, но не мисля, че когато обиждаш жена си, обиждаш майките на децата си пред тях и пред родителите ти, е начинът. Търпях много, но когато замина, един месец мислех какво да правя и реших да се разведа с него. Писна ми да бъда обиждана, неоценена и пренебрегвана!“, споделя Поли.

Снимки на Благой и Поли>>>

“Да бъда момичето, което е новата жена на Благой - щастливата в Инстаграм, но само за пред хората. Фалшивите снимки, на които трябва да се правя на щастлива", разказа още бившата съпруга на Благой пред "България днес".

Благой демонстрира топли отношения с децата си

Снимка: Официален профил в Instagram

Поли споделя, че на този етап няма мъж до себе си, защото има нужда от време след връзката си с Благой. В момента тя се е отдала на бизнеса, който развива - магазин за детски дрехи и играчки.