Бившият съпруг на Ариана Гранде - Далтън Гомес, намери своята нова любов в лицето не на кого да е, а на актрисата Майка Монро.

Двойката потвърди отношенията си с общ пост в Instagram, а на снимките гълъбчетата демонстрират любовта си с прегръдки и целувки.

През последните месеци Монро неколкократно споделяше кадри на Гомес в своите сторита в Instagram, но чак сега двамата направиха своя официален дебют. 

Преди да се обвърже с Далтън, Майка бе в дългогодишна връзка със звездата от сериала "Stranger things" Джо Киъри. Те бяха заедно от 2017 г., но се разделиха през 2023 година.

По думите на Джо, раздялата им е била доста трудна, предвид факта, че отношенията им са продължили доста дълго време, пише People.

View this post on Instagram

A post shared by Maika Dillon Monroe (@maikamonroe)

Името на Гомес, който е агент на недвижими имоти, стана популярно, тъй като беше женен за певицата Ариана Гранде. Двамата минаха под венчилото през 2021 г., но се разделиха през лятото на 2023 г. и финализираха развода си през март, тази година.

Още преди да получи официално документите си, че е свободна жена, Ариана попадна в обятията на своя колега Итън Слейтър, с когото се запознаха покрай снимките на филма "Wicked" Итън Слейтър. Отношенията им предизвикаха сериозен скандал, тъй като заради нея актьорът изостави дългогодишната си половинка, която само преди две години го беше дарила със син.

С днешна дата влюбените показват, че за тях нищо друго не е важно, освен чувствата, които изпитват един към друг. Наскоро влюбените бяха "щракнати" заедно на хокеен мач, като на кадрите се вижда, че определено си прекарват добре. Това е една от малкото им общи, публични изяви, въпреки че по никакъв начин не се крият. 

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО