Най-романтичното предаване в България "Ергенът" е към своя край. 22 момичета влязоха в ожесточена напредвара за сърцето на най-желаяния ерген у нас, а именно Виктор. 

Миналият четвъртък си тръгна поредното момиче. Благовества Цакова или Бонбонова (както е по-известна) напусна предаването само на крачка от големия финал. Тя беше дамата, около която се завъртя един от най-големите скандали във вилата. Момент, който може би ще се помни дълго. 

Благовестна е на 32 години, родом от Ямбол, но споделя, че рядко се прибира там. Става разпознаваема с това, че преди години изгрява на корицата на немското сп. "Playboy". Влиза в романтичното реалити след почти 9-годишна връзка с футболиста от ФК "Левски" Пламен Димов, за да забрави предателството му.

Вижте снимки на Благовеста>>

За това какво е очаквала да се случи, може ли да има истинско приятелство след края на формата и защо реши да свали бельото си в национален ефир, разговаряме с Благовества Бонбонова. Ето какво сподели тя пред Life:

Здравей, Блага! Да започнем с това дали успя да срещнеш любовта от приказките, в която така силно вярваш?

Не, все още сърцето ми е свободно и я търся.

Смяташе ли наистина, че можеш да откриеш истинската любов в риалити предаване, в което трябваше да се бориш наравно с още 22 момичета за сърцето на един мъж?

Преди да отида го мислих, но след като отидох там осъзнах, че това няма как да се случи.

Въпреки това влезе с нагласата, че наистина можеш да я срещнеш там.

Да, вярвах, че това е моята приказка и е напълно възможно да се случи, но се оказа, че всъщност съм си била в илюзия.

Снимка: bTV

Много от момичетата в романтичното приключение споделиха, че за тях е бил проблем фактът, че Виктор се е целувал почти всички участнички. Какво мислиш по тази тема, при положение че ти самата също се интересуваше от това, като след всяка негова среща с някоя от останалите претендентки за сърцето му винаги питаше дали са си разменяли подобни интимни ласки?

Според мен думите са вид оправдание на тези, които не стигнаха до целувка с Виктор. Това е единствената причина да го кажат. А момичетата, които бяха на интимни срещи и имаха подобен вид преживяваване с него, нямат никакъв проблем с това. Когато си на среща с него, ти не мислиш за останалите, а просто изживяваш емоцията и момента.

Нямаше ли доза ревност от твоя страна, когато разбираше, че е имало такъв вид интимност между него и друга дама?

Да, със сигурност имаше ревност, след като останалите дами разказваха какво се е случило, но не е като в реалния живот. Някои от претендентките ми бяха близки. Когато извеждаше тях на среща, хем се радвах, хем ми ставаше неприятно. Много странно усещане.

Снимка: bTV

Според теб какво трябва да стори една жена, за да спечели един мъж?

От моя гледна точка, една жена трябва да бъде естествена. Това е задължително. Трябва да бъде себе си, но едно от най-важните неща е мъжът да има тръпка към нея. Налице ли е този факт, всичко друго се случва от само себе си. Ако мъжът я харесва истински и иска да бъде с нея, не е нужно да прави каквото и да е било.

А ти какво искаш да притежава човека, който ще застане до теб един ден?

Задължилтено трябва да бъде умен, да има чувство за хумор и не на последно място да гледа в същата посока като мен. Всичко друго е излишно.

Имаше момент в шоуто, за който всички говореха дълго... Става въпрос за мига, в който си свали бельото пред ергена, за да му го дадеш, с което предизвиква първия голям скандал в имението. Каква бе целта ти тогава?

Това беше флирт и закачка от моя страна, но не бих казала, че е чак такава провокация, каквато го изкараха всички. Доста от момичетата наляха масло в огъня и заради това се получи скандал.

Снимка: bTV

Как реагира семейството ти на тази твоя постъпка, след като се прибра в България?

Те приемат всяко едно мое решение с усмивка и ме подкрепят във всичко. Дори това с бельото, както и скандалът с Александра, който се случи. Не ме критикуваха.

Казват, че любовта на мъжа минава през стомаха. В този ред на мисли, когато твоите конкурентки сготвиха за теб и Виктор май не останахте много очаровани. Смяташ ли, че някоя от тях може да го спечели с готварските си умея?

Храната, която бяха приготвили, не бе хубава, но това не означава, че няма потенциал в някои от тях. Просто продуктите, с които разполагаха, не бяха много. Виктор изяде всичко, което сервираха, така че не вярвам той да е имал проблем с това.

Снимка: bTV

Ще те върна в самото начало на предаването. Всички видяхме, че тогава се сближи много с Александра. Какво се случи между вас след това?

С нея се сближихме още в самото начало на предаването и мога да кажа, че дори я обикнах, както и тя мен. В един момент обаче осъзнах, че всички скандали идват от нея. Тя беше в центъра на всичко. Често ми се налагаше да заставам на нейната страна, макар да виждах, че не е права. Направих го, тъй като тя ме защити, когато всички ме нападнаха за постъпката ми с бельото. След време забелязах, че момичетата се настройват срещу мен, само защото я подкрепят. Тогава си казах, че моето спокойствие е много по-важно, отколкото да имам приятелка. Но тя сподели, че аз нямам качествата да бъда нейн приятел, така че ...(смее се).

Сега, гледайки отстрани на случилото се, можеш ли да кажеш, че е имало определен човек, който те е настроил против нея или пък ти е отворил очите за истинската ѝ същност?

Сама си отворих очите, дори много хора ми казваха, че тя ме манипулира. Но нито Виктория ме е манипулирала срещу Александра, нито Александра срещу Виктория. Това са мои решения и действия.

В какви отношения сте с Александра в момента?

До определен момент имахме комуникация, но дойде такъв, в който тя започва да излъчва лайфове, с които отново да настройва хората срещу нас, че сме я мачкали и тя е жертвата. Това не е вярно. За мое и нейно добро спрях всякаква комуниакция. Към днешна дата не виждам смисъл да поддържам каквото и да е отношения с нея.

С коя от дамите все още си най-близка?

С почти всички съм близка и се разбираме чудесно. Венета, Зори, Деница, Марта, Ниа-Косара и други.

Мислиш ли, че въпреки конкурентната среда във формата все пак там може да се породи едно истинско приятелство, което да продължи и след края на епизодите му?

Разбира се, приятел ти е онзи, който те подкрепя в трудна ситуация. Вече съм имала такива след предаването и бих казала, че проветих, на кого мога да разчитам. Така че определено е възможно.

На всяка една от церемониите те виждахме да плачеш. Много от хората те обвиниха, че го правиш, за да получиш роза. Как би отговорила на тази нападка?

Ако бях толкова добра актриса и исках да предизвикам съжаление, щях да го правя постоянно. Гледайки се, до ден днешен изживявам всичко отново. Не знам какво ми се случваше, когато застана на този подиум. Притеснявах се много и емоцията там бе много по-различна, дори не мога да я опиша.

Снимка: bTV

Всъщност такава ли си в живота? Емоционален човек ли си?

Много емоционален човек съм, но там бях още повече. Заради изолацията в много от моменти постъпвах по различен начин, по който не бих, ако съм в реалния живот.

Как продължава животът ти след "Ергенът"?

Имам проекти, които са в процес на разработване, но към този моменти не бих искала да издавам.

Снимка: bTV