17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мастии, тука ли сте ? Я елате пиленца при батко, да ви пея сладко, сладко... Коя да спонсорирам с някой подарък от Алиекспрес ? Дали пияната Венетка Минетка или ебливата блага Влага, или закъсалият лелчак Денка...? Що пък не оная мързелива овца, дет се търсеше и тя на стари години ? Или някоя безмълвна овчица от стадото ? Плоската турската кадъна с големия тезгях да не пропусна ? Или оназ с брадавиците, Люса, дето мяза на Кольо Гилъна и баба Яга ? Или да се прежаля с руския бобър, че нали все държи да е първа ? Захлупвам й една торба на главата и ще си представям, че клатя някоя руса и синеока руска мацка, за която бих се прежалил за истински Ролекс. Но не и за тия закъсали грозновати и много прости женоря. На тия и Алиекспрес им е много. Само Капалъ чарши за тях. И то след бурно пазарене. Не си давам парите аз за скъпи подаръци по евтини боклуци като тия мастии. Стиснат съм. Само истински хубавото ми развързва кесията.

Благовеста, ти си едно нещастно момиче.

Искааам ролекс, аз дошла в бг получи ролекс, ама мъже тук няма, преля ми бидона, черпете поне водка бе смотаняци.

Ми кат не щеш Ролекс от турския битак или Али експрес, ще има да чакаш...

Искаааааам ориджинъл Ролекс, не щааа турски и китайски фалшификатьi. Аз заслужила най доброто така оценявам аз лювовь мужчина. Чичко Паричко, пажалуста позвони меня будем договорятся для Ролекса. Знам че сам кучка и другие так сказали мне но моя фамилия е КАПИТАЛова. Судба! Другие назьiвает меня КаПИТОНова. Как змия. Всë равно меня. Аз съм номер 1, бoлгарски злобарки ! И ще посветя живота мой на Ролекса но он будет мой. Злото вън ! Психопатьi !

Мани, че не са на 18, но повечето са много състарени и изглеждат по-възрастни от реалните си години. Аз на 30, че дори на 35 бях много нежна и хората ме мислеха за 23 годишна. А Деница на 34 изглежда между 45-50. Мислех че е на толкова преди да разбера реалната й възраст. Това важи за масата жени на 30 и 30+. Преждевременно състарени и амортизирани с повехнали кожи. Така става като обичаш цигарите, алкохола, тежкия грим, солариумите и бурния нощен живот с безразборен полов живот. Удоволствията оставят своите следи.

Много точен коментар. Винаги съм имала хубава кожа и никога не съм ползвала фон дьо тен и разни такива мазила, които пречат на кожата да диша. Само качествен хидратиращ крем, червило и боядисани в черно мигли. Бях на 39, когато ми подвикваха: Момиче, забравихте си покупките! А тези момичета имат вид на презрели женоря. Гримът много уврежда кожата и я състарява, убедена съм. На козметик ходех веднъж в годината на почистване. Последният път козметичката ми каза: Ако имах такава чиста кожа никога не бих стъпала в козметичен салон, нямате нищо за почистване... Останах много изненадана, за пръв път я посещавах, бях си закупила ваучер с намаление. Обикновено гледат да ти вземат парите. И оттогава спрях да ходя на козметик. Сега съм на 52 години, след 2 годишно боледуване на легло, изглеждам ужасно.До преди болестта ми изглеждах доста добре, но вече не е така, за съжаление. Гледам си снимки от последното море преди пандемията, от октомври 2019 в Турция, само преди 3 години и половина и там е все едно друг човек, готина, все още свежа и млада жена. Но след 2 години агресивно лечение с какви ли не отрови и силни медикаменти, на нищо не приличам. Но такъв е живота ! Съдба.

Желая Ви скорошно оздравяване! Много здраве и още дълги години с положителни емоции.

Благодаря Ви от сърце, трогнахте ме ! Пожелавам Ви здраве и щастие !

Бог да Ви дари сили и изцеление. Не падайте духом! Жива, здрава и красива да сте още дълги години и под покрова на Пресвета Богородица!

Много Ми благодаря за прекрасните пожелания! Лека и спокойна вечер! ☺

Много Ви благодаря за прекрасните пожелания! Лека и спокойна вечер! ☺

Добре,че сама се хвалиш тук,че няма кой иначе...

Благи е много лесна жина и дава своя путка на всеки без да иска ролекси и скъпи падарки. Тува ни е правилно. За Александра пак ши повторя се Злото вън !

Логика... няма ?! Само може да съжалявате че не ми виждате красивото лице и мимиките ми като споменете Александра. Вики, не си права. И аз нищо не искам, но и никой мен не ме иска. Логика...никаква ?! А съм толкова красива...

Люса ти не можеш да си ми кункуренциа но аз и от теб ревнувам. Чакам си умен мъж с чуство за хумур и да гледа към мен. Мога да му предложа моята дашна... Тряа да си кучка зада оцелеш но виктория ми е ту мач

Всичко е монтаж. Изглежда , че все едно ние тормозим Александра, но не е така. Аз бях от групичката на мастиите както ни наричат. Овца от стадото на Виктория, рускинята. Обвиняват ме че съм била пасивна и бездушна, но активна и злобна махленка...Щерката одобрява поведението ми и овчедушието ми и всичко е точно. Аз търся себе си и ми стискайте палци да се намеря че станах на 40. Нощем обикалям дискотеките в студенски град да танцувам и дано там намеря себе си сред 20 годишните момчета. Докато търся себе си плаща бившия ми мъж.

Нека и аз се изкажа. Гордея се, че излязох суха от шоуто, че Виктория не ме поля с водката си. Защото бях също част от стадото й овце. Бях по ниска от тревата и по тиха от водата. Обвиняват ме, че съм бездушна нагаждачка, но овчедушието ми е в природата. В шоуто оцелях овца от стадото на Виктория, дистанцирах се от Александра и я клюкарех, а сега обратно, опитвам се да оцелея покрай положителното отношение на хората към Александра и не поддържам никакъв контакт с Виктория, че е натрупала негатив. Изведнъж преоткрих Александра, нали съм една Кума Лиса...надушвам личната изгодата. Имам обсебващо влечение към хербарии, поувехнали цветя кат мен. До последно се надявах, че с Виктор ще се оженим, дори бях изготвила списък с гостите за сватбата и мислех да поръчвам поканите.... Беше ми едно такова розово и се носех на крилете на умопомрачението. Но се събудих и разбрах, че съм изгонена....Нищо, ще си пазя списъка с гостите и хербария от рози, чакайки с трепет следващият мераклия. Направих си сума ти корекции, не съм чак толкова заблудена овца. И все някой шаран ще хвана, гонейки последния влак.

Аз съм турска кадъна и се имам за чужденка. И стига сте споменавали този грозен изрод Александра, грозна вещица и т.н.. Малко реклама и за мен. Аз имам много добра душа и съм жалостива. С грим съм една, без грим друга. Казват, че без грим съм била бая грозновата... Имам и порно клипове в един сайт за възрастни, където щедро предлагам гъза си на паралии за всякакви палави игри с него. Аз и друго нямам за показване, плоска съм като батерия. Напоследък гъза ми увеличи драстично обиколката си и ще трябва да го снимам по отдалеч, че има опасност вече да не ми се побира в кадър. Междувременно, като давам заслужена почивка на гъза ми, развивам и бизнес със стари непрани демоде дрешки с петна. Иначе чакам и аз своя платежоспособен принц, нека да е зрял 60-70 годишен, с дебел портфейл, който да ми подари кола, ама да не си я вземе после, както е практиката досега. Майка ми и баща ми сигурно много се гордеят с порно клиповете ми и връзките ми със старци. Но съм много жалостива и не мога да устоявам на пари. И май мен гласят да спечеля Ергенът. За пръв път ще съм с толкоз млад дали ще ми хареса ?! Ако и няма пари...става лошо.

Нали сме приятелки, момичетааааа? Поне докато не се появи на хоризонта някой дърт платежоспособен мераклия че тогива ще се фанем яко за гушите. Една иска ролекс, друга иска кола, която да й остане и след раздялата, третата мързелана дири себе си и най вече нов спонсор, който да облекчи бившия й, четвъртата иска да го ожени за себе си , петата е грозна като смъртта но се има за спящата красавица и не ми е конкуренция, пък аз диря яка ебан с умен мъж, с чуство за хумур, ама и подаръчета не отказвам и предлагам безсмислени "разговори". Ауууу, мацки коя ли ще го докопа първа ? Пу, да съм аз....нали съм благата Влага.

Здравейте, мастии, опс... приятелки ! Може ли да помълчим с вас ? Понеже прочетохме, че сме били неразделни приятелки, без Александра и Ева, та белким убедим някой... Нека мълчанието ни да започне...сега !!!

Юхуууу, къде без мен бе пиленца ? Така съм се наквасила че съм готова за нов банкет и кълчене. Ихуууу... В предаването изкарах един санаториум, но ме изгониха защото се изходих в леглото на Александра и нея обвинявам за моя край. И аз я тормозех здраво, нали бях все пияна, заляна и Вики рускинята ме употребяваше като тоалетна хартия. Но аз съм си от Дупница и да съм нечия дупара не ми е чуждо. Все съм насрана, опикана под въздействието на алкохола и други опиати. Но съм завършила фармацефтика. Повтарям...фар-ма-цефффф-ти-ка. Не фармация, а фармацеффффффтика... Айдееее на купона...Ухууууу...О, тигре, тигре, имаш ли пари... Опс са, опс са, Венетка играе на руска рулетка...Обичам вииииииии...

Вие сте едни злобарки, които не можете дй оцените красотата и благородството на моето присъствие. Вие нямате качествата да бъдете мои приятелки, дори да дишате един въздух с мен под един покрив. Нисога не съм и предполагала, че ще ми се налага да оцелявам в среда, която не е моята, като едно цвете в калта. Важното е, че вие ми завиждате, а Виктор е мой и аз не съм ви на гости. Той се целува прекрасно, и това, че не мога да му запомня фамилията НЕ Е НАЙ-ВАЖНОТО! ВИЕ СТЕ ЕДНИ ИНТРИГАНТКИ! ВСИЧКО Е НАВСЯКЪДЕ ДВУЛИЧИЕ ВСИЧЩО Е НАВСЯКЪДЕ ДРАМА! АЗ НЕ КРЕЩЯ!ПРОСТО ВИЕ МЕ ЧУВАТЕ ПО-СИЛНО. ааа, Дениис, имашш прекрасшни очши! Марта, многу си фхубава днес Мхм и с тава розАво ... Викторияяяя, ах колко си двулична и ах щолко ми харесва на нас със слона моя приятел, който всъщност е 100.

Това мммичи на снимката, като и слушам изказа, не би била добра партия за интелигентен мъж. Повече и подхожда нацепена ММА батка, накичен с татуировки и раздаващ го кварталния дилър, зарибяващ децата. Да я води в Дубай един път на годината и да я снима, да има възможност да си показва дупето във фейса!

Много точно си описал "умния" мъж до Блажка. Точно ММА нацепен батка, целия татуиран, който развива бизнес с дрога в квартала и често ползва Блажка за боксова круша като му стане нервно от стероидите и го засърбят ръцете.

И какво ще си говори с теб този умен мъж, за който мечтаеш ма, Блажке ? Какви теми може да обсъжда той с куха кратуна като теб ? За световната политика ? Или за изкуство? Някоя книга от световната класика? Или живопис, музика, театър ? Ти изобщо наясно ли си, че Бг и Турция например са съседни държави, колко континента има, коя държава в кой континент е, столици, ала бала ? За какво ще можеш да си говориш ти с този умен мъж ? За ебане и за п...ката си, за нищо друго. Тъпо и елементарно парче като тебе само яде, сере и се ебе. Нищо друго. Кой умен мъж ще иска първосигнален курволяк, с който един нормален разговор не може да проведе ? Слез малко на земята и се ориентирай към някой първосигнален простак, който идеално би ти подхождал на Ентелекта

Какъв тоз бидон за зели бе?

‘ След време забелязах, че момичетата се настройват срещу мен, само защото я подкрепят. Тогава си казах, че моето спокойствие е много по-важно, отколкото да имам приятелка.’ И ето тук си пролича колко е елементарна.

И колко за нищо не става. Тази няма истински приятели, всичко е само изгода, фалш и лицемерие. Тя наистина не е достойна да има приятел като Александра, която рискува собственото си спокойствие заради тая неудържима еблива мастия, която си събува гащите пред камерите... И тръгнала да плюе по Александра това недоразумение, което предпочело личното си спокойствие пред приятелството. И сега всички там кучки около руския помияр били приятелки...хахах Направо им повярвахме в "приятелството" .Като забравят за Александра и спрат да я одумват, тия вълкодави една друга ще се хванат за косите и ще се оскубят. Сред такива боклуци приятелство не верее. Една друга си завиждат и си го мерят, хеле пък ако се сбият за някой платежоспособен чичак...коя да си поръча от тия гладни и меркантилни мастии. Че и грозни, и глупави..

Само да Спомена... Прочетох новина за БЪЛГАРИ, в която се споменаваше и за турци. И познайте ?? Турските компютърни хакери сложили 16 ПЛЮСА за мнение подкрепящо турчин, а имаше само 4 минуса.. А за българите, под коментарите, минусите бяха ПОВЕЧЕ от плюсовете. Турците да бягат с РАЗПРАНИ гъззове към Турция, както бягаше Осман Ага през 1865 г.

И нас това какво ни интересува ? Не, че ти разбрахме "мисълта", де ?

Баскетбола и Волейбола са ВРЕДНИ за Жени.. От тях жените стават много високи... И после НЕ могат да си намерят нормален мъж.. После ще трябва да търсят някой който СЪЩО се е занимавал в УЧИЛИЩЕ с баскетбол и волейбол... Тук изобщо НЕ коментирам Блага от Предаването- Ергенът.. Тя НЕ изглежда прекалено висока.. За жена е нормално да е между 1.50 и 1,80 м...

Тук не коментираме височината на жените, а характерите и пошлостта в едно предаване, което ни рекламира булинга и простите женоря.

Какви проекти в процес на разработване имаш, ма Блажке ? Ти връзките на обувките не можеш да си завържеш, клозета не можеш сама да намериш, без да се объркаш, проекти щяла да ми разработва... Освен в евтино порно, не те виждам за друго. Искала умен мъж, с чувство за хумор, който да гледал в нейната посока... Завалията тя... Умен мъж никога няма да избере такова недоразумение като теб. Умните мъже не понасят прости и тъпи жени, че и ревниви и ревливи. И няма как да гледа точно в твоята посока, щото не е елементарен като теб. Нито пък имаш капацитета да разбереш хумора на един умен мъж. Изобщо нереално високи претенции. Само някой истински тъпак и кретен, първосигнален ебач може да се занимава с просто парче като теб. Наслука ! Дано ти върже някой мераклия.

Блажка е една проста, мнооого тъпа и досадна мастия. Нищо повече.

Ревлива лепка, от която няма отърване. Ревниво, просто, завистливо, хлъзгаво, глупаво нещо. И вярна...предателка. Поръчвали я по къщите да обслужва като танцьорка и проститутка мъжки партита. Водела и сестрите си понякога. Истинско дъно и гнус е тази Блажка. Александра трябва да празнува, че се отърва от предателството на тоя гнусен курволяк, от който нямаше да може да се отърве с нейните напоителни ревове и измислени драми. Толкова просто курве рядко се среща.

От къде ги събраха всичките тези куковици? Една няма нормална

Да. В къщи сме възхитени от момичетата в Сървайвър. Естествено красиви, умни, възпитани, добри, образовани. Просто приятни и за окото, и за ухото. Беше истинско удоволствие да гледаме красиви и умни момичета и момчета. Сякаш избирани от конкурси за красота. В Ергенът е потресаваща сбирщайн от кол и въже, грозни, прости, пошли, гнусни, злобни, завистливи, зли. Иначе златотърсачки. Все безработни. Едната си събула гащите, другата кълне, третата обижда, друга пък се напила и ходи подире й като зомби, друг курволяк заплашва, заканва се, пяна й излиза от грозната уста, накрая изля чаша с водка върху друга участничка. Просто без думи.

Ти у ред ли си с понятията,? Тия црепли от сървайвър, които си демонстрираха нон стоп цепките на задниците без това да се налага по някакъв начин от предаването ли са пример? А колко са прости, лъжливи, двулични, без срам и съвест. Я иди се скрий

Скрий се ти. Всеки с вкуса си. Сървайвър е за по-интелигентна аудитория, част от която не си, определено. Аман от вечно хейтещи. Момичетата в Сървайвър бяха красиви и секси. Всички там са по бански, не са с панталони. По бански са и в другите продукции на Сървайвър. Играта е такава, че мотото е: Надхитри, Надиграй, Надживей ! Играта е брилянтна и в този сезон на Сървайвър момичетата играха брилянтно...

Прекрасни бяха жените и мъжете в "Сървайвър" този сезон. Нищо общо с тези прости и агресивни вълкодави от "Ергенът".

Сървайвър се снима на екзотичен плаж, при високи температури, много ясно че там всички ще са по бански, няма да са с бурки,я. Що за логика ? И къде ги видя там "простите, лъжливи и двулични" ? Такава е играта... Убеждавам се, че всеки вижда собствените си проекции в другите. Да кажеш на високо образовани и видимо интелигентни хора, които играха с ума си и показаха добро възпитание,че били прости... Разбираш, че за Ганьо няма угодия. Той най си обича да мрази по нашенски.

Милионерите искат 18 годишни млади момичета . В предаването повечето са около и над 30 години ,които скоро ще станат още по-грозни и дебели. Гледам предаването от самото начало и забелязах как след няколко епизода участничките напълняха рязко и задниците им станаха по-големи от задника на Виктор.

Хаха...точно. Особено Дениз. Гъзът й стана като турски тезгях, бая се разшири в ханша. Няма и гърди, и е като мазен пехливанин. Виктор и той с късите крачета и набит задник, голямо прималяване по тия плочки. Изобщо не ми изглежда да е 1.84. Мъжът ми никога не е ходил на фитнес, има много по стройно тяло,с дълги крака и секси стегнато дупе, няма плочки, но и няма шкембе. И ми изглежда по висок от Виктор, а е 1.78...Абсурд е Виктор да е 6 см по-висок. Изглежда ми нисък и набит.

Те затва ли в последните епизоди не влизаха у басейнът? Но и на мени ми стана впечатления, че са доста са се наляли всичкате жени, асобено онази с силно изразени ромски чарти и изрусена коса.

Леля Денка сигурно имаш предвид, по описанието ?! Дето излязла "суха", каза тя при Цитиридис. Такова бездушно и егоистично лелче, пример за бездушие и конформизъм, все се нагаждаше към групата на руския парцал. Леля Денка, която нямаше никаква реална оценка за себе си и сънуваше в розово като напушена как се жени за Виктор.

Да. Тази жена аз имах на предвид. Това сащиство, защото мен вечно ме сащисваше с това колко е грозна и няма си на представа за това как няма реална самооценка за себе и живее във някаква илюзия, че превазхожда на всички останали жени. Точно лелския манталитет и накрая изпадна в тихата злоба да настрои това питбул. Беше много грозна сцена. Не я гледах на Цитиридис, но видях пак снимка как беше се облякла с розАво като някоя сметанова торта.

Ами ще ви видим вас нанейните години :)

И къде в това предаване имаше милионери или претенция, че е за милионери,? Май целият ти мозък е в задниците, от които само се интересуваш

Уф, никъде човека не е писал, че това предаване е за милионери. Аман от посредствени мозъци, които не умеят да четат с разбиране. Вероятно има предвид, че момите там чакат милионери да им клъвнат на въдицата, но милионерите търсят друго качество, търсят агнешко, а тези там озлобени и отчаяни женици са попрезрели, вече са шилешко и овче...

Истинските рускини ,когато се пекат на слънце не потъмняват ,стават червени. Виктория както виждате е черна като мулатка от Слънцето. Даже Виктория си призна ,че чувашка от автономната област Чувашия с главен град Чебоксар.

Тая циганска проститутка и ревла за друго освен за секс не става и никога няма да става.

Всъщност рускините са много арогантни, надменни и злобни като цяло. Всеизвестни курвета, който преследват чичковци с пари. Докато са млади стават за нещо, а като родят се превръщат в тьотки. Това с руската душа вече е изтъркано и абсолютно невярно като трърдение. Живял съм с руснаци и те са точно копие на поведението на Виктория. Смятат българите за по-ниско качество от тях. Твърдят, че те са ни дали азбуката (дори да има Гугъл) и ни обиждат на балхари. Казват на България - зад дунайская губерния.

Живея в Германия. Съседът ми на дърти години се ожени за рускиня по интернет. Сега той е на 78, а тя на 59. Такова нахално, нагло и арогантно нещо не бях виждала. Откак се довлече, нямаме лично пространство. Непрекъснато дебне, снове, следи, като обсебена е от нас. Сигурно поне 20 пъти я хрантутя и поя, говори високо, надменно, подигравателно, седнала като примадона на масата ми, от 30 грама алкохол почва да се хили като пияна. Брътвежи като латерна. Без да спре. Истинска отврат ! Отделно, че за пръв път срещам такава рускиня. Грозновата, тъмноока,тъмнокоса, дръглива, стърчи с една глава над дъртака. Все нещо иска, все критикува, все недоволна. Все да те използва, да ти вземе, да е на кяр. То и къде другаде ще намери будали като мен и съпруга ми да й говорим на родния език, да й слушаме логореята, да й отрупвам масата с домашно приготвена храна и качествен алкохол, чак и кубински пури, да ни държат по 10 часа, до разсъмване. Тука местните дремят по 1 час на един чай и толкоз. Почна по всяко време да ни досажда и да търси отговорност защо не сме й отворили, когато е звъняла, нищо че ни е нямало. Чак държеше да й казваме кога заминаваме някъде, кога се връщаме. Като някаква строга учителка, все ни мъмри за нещо. Мнителна, подозрителна, истински болен мозък, който много ме натоварва. Толкова досадно, нахално и неприятно чучело. Необразовано, меркантилно, все Путин й е виновен. Майка й ги е натръшкала 4 парчета, но пак Путин виновен. Иначе чака си пенсията от Путин всеки месец. Свидливо, все сметки прави. Каза, че е изгодно само да ходиш на гости, щото иначе трябва да готвиш, да сервираш, да миеш. Онемях що за пресметлив изрод е. Нямат никакви социални контакти. Щото и местните са стиснати като тях и няма щедри банкети като у българските будали, на които иначе се подиграва. А и дълго се надлъгват кой кого да покани пръв... Просто не съм и допускала, че може да съществува подобна нагла и невъзпитана жена. Неблагодарна, използвачка, нахална, меркантилна, мързелива,досадна, неприятна. С дразнещ махленски манталитет. Нищо не изпуска от поглед. Много невъзпитана. Истински вампир, който ти изпива силите с нескончаемите си брътвежи. Отвратена съм, меко казано.

Ми щото сте й омекнали и за това ви се е качила на главата!Теглете й една руска цветуща и толкова - мъжа ти да си пусне топки!!

Мъжът ми обвинява мен, че съм я допуснала твърде близко, но тя се държа така още на първото си гостуване у нас. Тя е от хората, на които като им подадеш пръст, ти захапват ръката. И няма отърване. Дистанцирахме се, отбягваме ги, чудя се още какво да направя и пак няма отърване. Както споменах, те са стиснати и интересчии, пробвали са близки контакти с други, но те са същите като тях и не им се получава. Ние посрещаме със сърце и сме доста гостоприемни, готвя по цял ден, после цяла нощ мъжът ми мие чинии, обичаме гостите ни да са доволни...но тука едно благодаря няма, а само напират да идват, толкова нахални. Нахалната рускиня няма граници, пред нищо не се спира. Само да я срещна случайно, щото я избягвам всячески, и ще започне всичко отначало. То просто няма никакво възпитание. Мислех, че немецът ще я култивира, но стана точно обратното. Тя всичко знае, от всичко разбира, дава акъл, поучава, държи се с нас, все едно сме някакви малоумници. А сме образовани и възпитани. Но просто простащината е непобедима. Аз с немците за толкова години никога не съм имала проблеми, но с тази, която се дотътри преди 5 години, направо ми промени живота. Щом не можем да си ползваме терасата, щото само като ни усетят и изхвръкват и като ти виснат с часове. И се почва: вие какво пиете, какво ядете...и отиде коня в реката. Идват и сядат, без покана. И аз наливам от същото, което пием. Те не купуват алкохол, освен евтина бира, но иначе изпиват у нас всичко. Никой не обича така някой да му влиза по всяко време в личното пространство, щото те и никъде не ходят. Дори не знам дали пазаруват храна, винаги са у тях и дебнат кой излязал, кой се върнал... Просто кошмар... Надявах се дъртака да я върне обратно, но тя е много хитра и по корем ще се влачи, но няма да си тръгне. Той няма деца, има голямо жилище, кола, спестявания, къде ще намери такъв ? Стои и се нагажда, много е хитра. Сега са се вманиачили в цветя, да имат повод да сноват около терасата ни. Поне да работеха или поне по 2 часа на ден да излизаха на разходка, на покупки, на лекар, пък то са нон стоп в къщи и дебнат. Няма отърване от руския боклук. Нагло, нахално, арогантно, неблагодарно, високомерно, подигравателно. Отвратително. Само веднъж са ни канили на гости и когато мъжът ми понечи да си сложи допълнително, след символичните порции, дъртака под носа му грабна пълния подноса и го отнесе в кухнята...спогледахме се. Ние сме ги посрещали поне 20 пъти, щедро отрупана маса, ядат и пият като невидяли. Последният път се оплакоха на другия ден, че ги боляли коремите. Все едно аз съм ги карала да плюскат и пият толкова, излезе, че все едно съм ги отровила. И оттогава не ги каня, но те напират ли, напират. И от нищо не разбират, че не са желани гости и компания. Тя е като латерна, без да млъкне, ужасно надува главата и след 10 часовото им гостуване имам нужда от месец релаксация. Толкова е натоварваща. Имаме приятели в Бг, с които сме седели дълго време, а все едно е било миг, толкова ти е приятна комуникацията, че времето лети без да го усетиш, а с тези нахалници е живо наказание. И то основно заради руската пача, оня все пак си е немец, макар и той бая да изпростя покрай нея. Единственото решение е да се разведат и да я отпрати, но не виждам как ще стане, тя няма да го допусне, а той се радва, че си взел "млада" жена. Оня ден идва един наш приятел, висок и симпатичен българин, много добро момче, и ми вика: Като ви звъннах, от мазетата изскочиха съседите ви, жената гледаше много злобно и страшно,чак тръпки ме побиха, а мъжът й ми се усмихна и поздрави. Тя така гледа, с омраза, наистина тръпки те побиват. Не ми се мисли, ако я срещна случайно как ще ме погледне, защото аз доброволно не искам да я срещам и всячески я избягвам. Направо кошмар. Мечтая за времето, когато дъртака купи жилището и беше сам с едно куче и две котки. Сега е с една котка и от 5 години с взе руски любимец. Гледам, че и съседите я отбягват, те принципно са сдържани и възпитани хора...Оня ден я чувам в коридора да обяснява на висок глас и в логорея на една съседка нещо и последната й прекъсна тирадата безцеремонно, казвайки й чао и тръгна по стълбите. Просто енергиен вампир, досадна, несъобразителна, всезнаеща, натрапчиво невъзпитана, но с голямо самочувствие, че е по по най и може да диктува живота в общността. Как сме живяли преди нея ? В тишина и ненатрапчивост, спокойствие и добросъседство. Но тая нахална руска селянка се държи, все едно е старейшината на стадо заблудени овце, както и ни третира. Просто ужасна жена!

Вечната влага на Блага. С това ще запомним тъпото курве.

Руската кучка Виктория нито е умна, нито е красива, нито е добра, нито е секси. Просто, тъпо и много завистливо и зло парче. Дебилна физиономия, психопатско поведение, гледа като насрана, има отровен поглед. Никаква рускиня не е тази. Беше от някаква неизвестна автономна област, която влиза в Русия. Истинските рускини са красиви, руси и много синеоки, славянска красота и душа носят. Тази тъмноока, тъмнокоса, грозновата и много зла тъпанарка няма нищо общо. Просто едно невзрачно алчно курве, което и за секс не става. Изглежда асексуална и фригидна.

Всъщност рускините са много арогантни, надменни и злобни като цяло. Всеизвестни курвета, който преследват чичковци с пари. Докато са млади стават за нещо, а като родят се превръщат в тьотки. Това с руската душа вече е изтъркано и абсолютно невярно като трърдение. Живял съм с руснаци и те са точно копие на поведението на Виктория. Смятат българите за по-ниско качество от тях. Твърдят, че те са ни дали азбуката (дори да има Гугъл) и ни обиждат на балхари. Казват на България - зад дунайская губерния.

Много си прав. И аз дълго поддържах мита за широката руска душа, но май няма вече такива, или поне рядко се срещат.

Наистина е вярно, че рускините са нахални, надменни и арогантни простачки. Щото един възпитан и интелигетен човек няма как да е такъв лешояд. Виктория го показа нагледно и блесна с простотията, наглостта и агресията си в целия си блясък. Отвратително грозна вътрешно и външно жена, с нереална самооценка за себе си. Много натоварваща и елементарна меркантилна кучка !

Абсолютно точно! Защо на никой български зрител не му прави впечатление как Виктория обиди Александра, като и каза "българско" зло. Това не е ли форма на расизъм?! Защо нямаше някой от екипа/участличките да й обесни, че участва в българско шоу, че се говори български език и че тя трябва да уважава това ако иска да участва. Защо й се даде ефир да обижда, злослови, манипулира, наствойва, вдига скандали, и да агресора до степен на пряко и косвено насилие? Защото българския език на това откровено нещастно и комплексирано момиче беше умопомрачително зле, но как така никой от робско стадо не я поправяше? В същото време направиха забележки на Александра за това, че казала "розАво". Та въпросът ми тази защо още е в България и се прави на "инфлиенсър". Да си ходи при Путкин!

А според Скейтърката от село, писала по-долу, Александра е провокирала и обиждала руската пача, дори сама се е заляла с вода за по голям драматизъм...хаха Всеки вижда различно. Насилниците се разпознават във Виктория и я защитават. Така злото вместо да бъде заклеймено, се толерира от болни мозъци като Виктория.

Е как расизъм като и двете са от една и съща раса?!

Уф, тая нимфоманка, вечно недоебана пача няма ли да спре да ръси тъпотиите си ? Какви проекти ма си щяла да развиваш ? Да не си архитект ? Проекти....да тресе гъз в някоя чалгия или да снима порно... Рядко тъпо и неблагодарно парче. За нищо не ставаш, камо ли за приятелка. Затова и оня тъп футболист те е заменил с нормална жена, пък дори и с дете. След 8 години мъки с тая глуповата и завистлива женица от Ямбол.

с две думи-сливенска циганка!

Влага с голия гъз е по-добре да млъкне, заради нея започна всичко. А тя се изниза като пръдня в гащи. Много неприятна и проста женица. Ще я запомним по без гащи и вечно ревяща за роза, която нон стоп досаждаше на Ергена. С толкова нисък морал е, че щеше да се нагъзи и пред камерата. Боклук !

Сравнението й с "пръдня в гащи" е точно. Изпърдя се шумно пред всички и се изниза, изоставяйки Александра. Нещо повече. Тя най много я хейтеше, мразише и презираше. Не спря да я апострофира и да й забива нож. Проста селяндурка, която не успя едно смислено изречение да състави. Само ебането й беше в главата. Много тъпа и пошла. Не спря да си вири пу....ката.

Благата Влага, ако имаше поне малко акъл в празната кратуна, щеше да замълчи и запази поне неутралитет. Защото заради нея започна всичко. Заради нея Александра беше нарочена и нападана впоследствие. Защото само тя й защити курвенското безумие да си събуе пред цяла България гащурите и да ги набута в ръцете на мъж, който не познава. И после, когато Александра беше в нужда и беше нападана, същото това малодушно и малоумно курве й заби ножа в гърба. Рядко тъпа и неблагодарна п...ка е тази блага Влага. Влага наистина не е достойна да е приятелка на Александра. Семето само се чисти от плявата.

Блага не спря да се доказва в лоялност към групичката на злобните мастии, начело с руския помияр. Настървено и съвсем целенасочено обиждаше Алекс при всяка възможност. Просто гнусна душица, която върти гъза като уличница, каквато и ни показа, че е. Но щом майка й и баща й се гордеели с нея и п...ката й, и я подкрепяли, каквото и да направела, какво повече да каже човек.

Някой беше написал, че форматът бил унизителен за участниците. Не, форматът е унизителен за зрителите. Унижават ни ден след ден с такива простотии. 10 мин точно съм гледал от това предаване и то защото телевизоря беше пуснат, докато бях на гости. Просто е потресаващп как нещо такова има ефир в прайм тайма.

Съжалявам Виктория за празната й душа, истинска пустош, която се опитва да запълва с вещи. Може ли на една 30 годишна жена мечтата й да е часовник Ролекс и чанта Шанел ? Просто потресаваща смрад... Какви мъже си лягат до такива кучки? Тя дори и секси не е. Изглежда студена, безчувствена, фригидна. Меркантилен боклук !

Тази психясала руска шлюха е с диагноза за психиатрично лечение. Толкова противно и пълно с омраза изчадие. Грозно, тъпо, просто, меркантилно. Само да й дават наготово, да й купуват скъпи вещи, да се бият за нея, а тя да мрази и гони другите жени, че уж много красива, пък толкоз комплексирана, и да е вечно недоволна от мъжете и скъпите им подаръци. Да го изриташ такова нахално и нагло в грозната и празна кратуна. Само харчила пари за Американския университет, за който е жива антиреклама. Никаква обща култура, ум, мисъл, знания.Тъпа на макс Курва с диплома от АУ. Отвратително и грозно човече, което е олицетворение на злото.

Е, не е грозна сега…хубава е според мъжете. Добре се облича. Тези рокли в предаването дали бяха техни??? Някои много ми харесаха.

Според мен дори не е хубава. Наистина прилича на бобър. Гледа като натровена. Безлична физиономия. Тъмни очи. Тъмна коса. Нищо общо с красивите руси и синеоки рускини. Роклите им са рекламни, на някоя фирма, която ги облича. Нито имат толкова вкус, нито финанси за тях.

Това изперкало руско моме Виктория е за психиатрията. Явно си беше прочела здравния картон като обиждаше Александра. Психопатът е точно Виктория. Толкова обсебена от Александра, чак я гони да си ходела...би й спряла и дишането, ако нямаше камери. Грозна и с уродлива душа. Точно физиономия на психопат има тази проста, злобна и мръсна женица. Абсолютен социопат, без грам емпатия към другите. Завършен егоист и опасен психопат. Душата й е изписана на лицето. Грозно изчадие. Прилича на гризач, на бобър. Отвратителна и видимо нещастна курва, която краде чужди мъже и ги използва като банкомат. Но и никой няма да си зареже сеейството заради този мега боклук !

Напълно подкрепям. Виктория се пробва и в Master chief, но не и минаха номерата. Адски неприятна жена. Между другото типично поведение на рускиня. Подобно се наблюдава в морските ни курорти - арогантни, безочливи и нахални. Те не се спират и в чужбина - отличават се от останалите хора.

Не случайно шеф Роу я нарече ...хитруша. Усетиха я още на старта що за изрод се крие там. Разбира се, Силвена Роу е истински красива жена, синеока и много харизматична, лъвица в целия си блясък. Нищо, че е 30 години по-голяма от Виктория, която иначе все брои годините на другите, докато се мисли за младо курве. Младо, ама грозно и бездушно. Младостта й в случая не върши работа

О, Силвена Роу е класически пример за красива жена. Мнооооого сини очи като езера, гъста руса коса, правилни черти, малко носле, плътни устни. Висока, елегантна, секси. Има страхотно излъчване, вродена харизма като истинска лъвица. Забавна, добронамерена, с много готино чувство за хумор, с подплатено отвсякъде самочувствие. Една добра и много красива Жена ! До Роу руския пудел изглежда супер нелепо, нищо, че била уж "млада" 27 годишна парцалеса. Младостта не е достатъчна, драга Виктория. Ти си една войнстваща посредственост. Въпрос на възпитание е как ще се представиш спрямо другите. Ти се представи като истински урод и стана още по-грозна и проста, от колкото беше...

Силвена Роу е прекрасна жена с красиво лице и добра душа ! Виктория има уродлива душа и грозно лице ! Възрастта в случая хич не е в нейна полза, както наивно си мисли руската пача.

Аз по-голям психопат от руската пачавра не съм срещала, а се занимавам от години с наказателно право. Толкова обсебена от Александра пача, абсолютна социопатка. Мръсно, завистливо, ревниво, злобно и отмъстително парче. Абсолютно съм убедена, че Александра може да я осъди както за обида, изречена публично по тв пред неограничен кръг от аудитория, така и за упражненото спрямо нея насилие с течността, която руската мастия изля върху момичето. Има милион свидетели, снимачен екип, камери, документирано и излъчено. Това си е булинг отвсякъде. В една нормална държава тази щеше да е изритана позорно, а тя чак се спряга за финалистка. Никой няма право да обижда, тормози и упражнява вербално, психическо и физическо насилие над никого. И тая меркантилна, нахална и самодоволна руска кучка трябва да си намери майстора. След като родителите й не са я възпитали, ще си плаща за поведението си. Такава зверска омраза, ярост, неприязъм към друго човешко същество не бях виждала...Имам чувството, е това истинско зло Виктория би я убила, ако не я спираха камерите. И продукцията толерира такова опасно поведение на една видимо неуравновесена и пълна с омраза, нещастна проститутка. Дениз с нейните обиди, онази пияната Венетка, тази тъпата Блага и те се изявиха като насилници. Такова нещо не трябва да се толерира, то не е нормално. Марта и Денка пък, станали на по 40 години,седят, гледат и се смеят, завалиите, пригласяйки в хора на мастите... Бездушни и егоистични женоря, които показаха и защо са сами...

Най-вероятно сте завършила бургаския свободен.

А вие, скейтърке от село, какво и къде сте завършили ? Или разчитате на основното си образование ? Какво мислите за булинга? Може да сте се припознала в някоя насилница?

А, нищо не съм завършила. Ей тъй за кеф си бачкам в една психиатрия. Плевя градинката, поливам здравеца, такива неща.

Скейтърке, всичко се видя ясно. И кой започна, и кой кого провокира и заплашва, и кой кого обижда, треперейки от омраза и накрая заля с водка. Можеше да изгори очите на Александра. Но явно гледаме различни предавания. Чудя се що за човек трябва да си, за да изкараш жертвата виновна. Това е насилие, откъдето и да го погледнеш. Най- малкото е дребно хулиганство по НК, обида и клевета по НК, непозволено увреждане по ГПК...И това само на първо четене...

Имаше и заплахи за саморазправа също... Богат набор от престъпления, покриващи различни състави по НК.

Ок. Скейтърке, ти много ги разбираш. Щом и в психиатрия работиш, няма смисъл да спорим. Александра още учи и не е дипломирана, за да работи по специалността си, но щом ти казваш, така да е...

Ааааа, скейтърке, не така мила.. Защо си триеш неадекватните коментари, остави ги да им се наслаждаваме, де ?! Нещо май и теб хич не те слуша главата...

Ало, пишмян юристката. Скейтърката съм. Както ти написах по-долу, освен, че не знаеш къде е уридбата на непозволеното увреждане, си и толкоз тъпа, че саже те си вдянала, че коментарите в дир-а ги трие модератор, а не потребителите. Смешна си и некадърна. Късай си дипломата.

Най-вероятно не. СУ съм завършила. Но приятелката ми, която е прорурор в ВАП е завършила там. И ?

Бахта в юриста щом не знаеш, че уредбата на непозволеното увреждане е в ЗЗД, а не в ГПК! А пък александрата си и практикува и дори се представя като хипнотерапевт. По наказателно си кръгла нула, гражданското няма кво да го коментираме. В най-добрия случай си юрисконсулт в някоя селска община и изготвяш планове и стратегии за превенция на бедствени положения.

А НУ по ЗЗД не се ли реализира в гражданския процес по ГПК ? Значи грешката е вярна. Освен това, жената изрично е писала, че се занимава с наказателно право, не е пенкелер като вас, които с всичко се занимавате и от всичко разбирате, но се оказвате въздух под налягане. В цял свят юристите специализират в конкретна област от обширната правна материя. Прокурорите например рядко нещо разбират от гражданско право. Гражданските съдебни състави пък нищо не вдяват от наказателно правната материя. Няма нужда от пенкелери, че големи батаци забъркват такива "умници".

Може да не сте съгласен, но не сте и юрист! НУ се реализира с нанасяне вредата другиму, а искът за НУ се разглежда по реда на ГПК. Така, че грешката си е баш грешка. А госпожата, щом работи по наказателти села трябва да е наясно, че трябва са е запозната с всички фактически обстоятелства около деянието, за което тя си прави извод само от излъченото в ефира без да е изгледала целия запис . Отново недопустима грешка. Аз доколкото видях имаше реторсия, така, че и това отпада. А що се отнася до клеветата - ми нека се докаже, че Александра не е психопат и тогава ще има съставомерно деяние по НК, което да е основание за търсене на наказателна отговорност.

Ох, Скейтърке от село, ти наистина работиш в психиатрия...И от всичко разбираш. Реторсия, кой какво да доказва... За твоя информация, в случая тежестта на доказване пада върху клеветника, т.е. Виктория ще доказва, че Александра е психопат и това е нейната диагноза, а не е клевета. Всеки доказва твърденията си. А не Александра да доказва, че не била психопат. Всеки трябва да си мери приказките, защото може да му се наложи да ги докаже пред съда. Но ти щом си в психото, явно разбираш от всичко...хахаха

Хахахахоха много сте смешен! Тежестта на доказване в наказателния процес на РБ лежи на обвинението, не на защитата. Това е една от гаранциите на презумпцията на невинност, който е основен елемент от правото на защита. Ама къде ти. Тука няква самозвана юристка чела-недочела НК и айде. То ако от всеки ставаше юрист България щеше да е рай. За пръв път чувам материалноправен институт да се урежда от процесуалноправен НА. Ей това й е капацитета на вашата юристка от СУ. Даже ще го покажа на Сашо Кацарски да се посмее с глас, че инститът на деликта се бил уреждал от ГПК. Майко мила. Тя първо не знае какво е деликт, второ не знае къде е уредбата, трето не знае сигура има ли деликт няма ли. Щяла да завежда иск за насилие да излятата чаша. На какво основание - пълно мълчание. И не, не работя в психиатрия, но като гледам колко народ се пъне да е щомпетентен от материя, от която нищо не разбира, ми се ще са бях станала психиатър. Нуждата Ви е отчайваща.

Заради това недоразумение Влага, започнаха скандалите с Александра, която единствена й защити ебливия гъз. А Влага за благодарност извъртя шавливия гъз и продължава да злислови срещу Александра. Влага е пример за човешка деградия. Тая със сигурност няма нито една истинска приятелка, толкова е злобно, завистливо, предателско и тъпо парче тая Влага.

Абсолютно. Алекс единствена защити Блага, когато Блага си свали гащите. Но какво да очакваш от Плаймайтки.....А повечето в предаването са точно такива

Е кой нормален ще защити приятеля си като го вижда, че прави глупости, ми и ще го окуражава, че е постъпил добре?! И то защото си сваля гащите пред мъж, който и ти харесваш?! Алооо! Тука нещата са за психиатър! Истинският приятел ще те дръпне на страна и ще ти каже, че не си постъпил ок, но тяма да те съди. За да тезащити ще намери начин да овладее ситуацията без да се кара с хората, ама за тъпите българки това там е примера за приятелка.

Уф, аман от поучителни речи, сякаш там имаш време да мислиш и реагираш "правилно". То като се обърне колата, пътища много.

Само Александра ви е в устите. С нея ставате, с нея лягате. Цялото реалити изкарахте на неин гръб. И не спирате да я обсъждате. Елементарни мастии, които нямат друга тема за обсъждане, освен Александра. Вместо да си наведат грозните и тъпи кратуни, вместо да се покаят, че имат поведение и възпитание на уличници, вместо да се извинят публично на момичето, продължават да наглеят и злобеят. Курволяци нещастни !

Тази Влага е обикновена просто тутка... Прави се на интересна на всички. Кифла и лигла

....едно съдържателно, сложно изречение не можа да състави, толкова тъпо и просто същество, което само яде, сере и се ебе. Първосигнална мастия.

Тази проста пръчка е Влага, а не Блага.

Предлагам ергенът да се провери за срамни болести след предаването. След толкова женски лиги и (без) гащи, нищо чудно да е пипнал нещо.. Смятам, че на финал ще бъдат Виктория и Александра. А да не би Александра има богати покровители щом я бутат толкова напред?

Не, Виктория има. Никой не я бута Александра. Ако имаше богати покровители, едва ли щяха така да я мачкат... Целият този булинг, на който е подложена е ужасен. Но пък само в България е възможен. И без последици за насилниците.

В друг формаг агресивната Виктория щеше да бъде изгоненаот продукцията. Това е посегателство върху личността. Изгледайте известно време преди случката да видите, че Виктория започва с провокации и нападките към Александра. Няма човек, който да ги издържи. Психопат е Виктория, ако не е разбрала. Глезена до безкрай, мерканкантилна, нагла, арогантно същество. Подобни социопати могат да направят много лоши неща на хората.

В друг формаГ Александра щеше да бъде набита и оскубана още в първите епизоди. Двулична гадина, конска уста, грозотия от всякъде, а колко е проста се видя от всички.

Руската пачавра виктория има психично разстройство. Първо тя е дебилна... погледнете и физиономията с тази изпъкнала Горна челюст, която трака при говорене. Тя си е изградила една дебитна стена от егоизъм и ненаситност и всичко, което може , е да прави интриги и да повтаря Аз, аз аз . Аз искам, как може Виктор да говори с Алекс, когато АЗ съм жената за него.!...?Аз аз аз .Отвратителна гадина, меркантилна и жестока. И нашите кифла и припяваха в един глас. Мястото на Виктория е в психиатрия, ако тук беше нормална държава

Вика, ти ли си ма ? Проста и злобна руска шлюха.

Печатна грешка е "формаг". Естествено, че е "формат". По- добре не захващай темата с грозотията. Тя Виктория е красавица! Оп, мисли се за красавица. С това поведение става още по-грозна и нелицеприятна. Айде паси!

Вижте защо не ни е лесно на нас мъжете. От цялото шоу с десетки участнички, свестните са едва няколко, поне за разговор, за друго не е ясно. И в реалния живот зад женската фасада на грим, прически и облекло не се виждат много стойностни неща. И после същите питат къде изчезнаха истинските мъже.

И кои там бяха свестните ? Насилнички, психопатки, социопатки, алкохолички, комплексарки, бездушни лелчаци, прости п...ки, тъпи и грозни...събран курволяк от кол и въже. Може би изключвайки само безмълвната и бездушна Карина. Свестните, стойностни, образовани, естествено красиви и умни момичета бяха окупирали "Сървайвър". То приятно за окото и за ухото...Бо, Йо, Карен, Александра, Ганка, Анелия, Ивана, Мила, Джу....Естествена красота и интелект, възпитание и обноски. Ама едната доктор по офталмология, другата софтуерен инжинер, третата актриса, психолог, мениджър, зъботехник, студентка МИО, футболен съдия... А тия тука златотърсачки. Търсят шарани да ги спонсорират. Инфлуенсърки и с онлайн магазини от Али Експрес. С други думи...безработни паразити. Видимо прости и необразовани. И без никакво възпитание и морал.

Ама ти навярно се шегуваш и иронизираш

Сега аз какво мисля. Мисля, че тази ямболска пръчка изяде голямите говта като си свали прашките. Оня питбул с обратната захапка не е никаф психолог, а шарлатанка и понеже е кукумицин и не мое се усети кво се случва се изпокара с вкички заради ямболската шекерена пръчка. Между друго всички, които в даден момент са били близки с питбула взеха да изпокапват. Баба деница снощи от яд насъска питбула срещу руския пинчер и стана каквото стана.

Хареса ми коментара. Питбула на мен ми прилича на кръстоска между катър, питбул, маймуна и крокодил. Може да е родена мъж. Злото Вън

А ти, хаха Викториьо, си гадно, мръсно лудо коп еле, с конска физиономия си ти, защото на тебе ти стърчи горната челюст и ти се зъбят⅘ горните зъби. Ще си умреш от злоба, но се надявам да си намериш майстора. Защо не се върнеш в Русия, чудовище проклето.? Защото там няма да те търпят и ден и там ще ти видят сметката . Мърша смръдлива

Ти ли си ма, Виктория ? Толкова си грозна и външно, и вътрешно, че освен да накараш човек да повърне от теб, нищо друго. Фалшива, лъжлива, меркантилна, зла, злобна, завистлива, нахална, нагла, мръсна, отмъстителна, все недоволна и все иска още пари, падаръци, скъпи вещи... Проклета руска курва !

Не е страшно когато си тъп. Страшно е за останалите около тебе, козел.

А гризач и бобър харесва ли ти ? Щото "красивата" Виктория е точно това. Дебилна физиономия, гледа като насрана. Има отровен поглед и психопатско поведение. Безскрупулна, нагла, нахална, меркантилна и зла кучка. Само дето май и спонсори трудно намира. И ще става все по трудно. Особено след "блестящото" й представяне в "Ергенът" ще бъде още по-подобаващо недооценена.

Тая може да се прекръсти на Сополанова. Видяхме два реда сълзи и два сополи до безкрай. Тръгнала на другите треските в окото да гледа, а не вижда гредата в своето. Скривай се в дън земя и не изпълзявай повече. Кой ли ще се прекръсти да я вземе. Стара мома ще седи. Че освен стара, е и злобна, проста, куха лейка

Ами то вие се стараете да я поставите постоянно в центъра, за да ви е по-удобно да я ритате и плюете. Тя дори и да се отдалечи, я преследвихте къде била отишла. Като се налага да стои на коктейлите, защо била там. Като си събудитехсутлин, първа реплика още неотпили от кафето- къде е онова зло. Е, Ами вие постоянно я тормозите, дразните я, обиждате я, . Как пък една не се спря и не се замисли или вслуша в това, което Александра се налага да ви отговаря на на агресията. Всичките тъпи и прости, слепи и глухи за гласа на разума и човечността.

заминавай в сливенския катун и не ни занимавай със себе си повече!

Само като й гледам биографията и ми става лошо....Плеймейтка, бивша любовница на футболист, а сега се е усетила, че е на 32 и вече не е интересна на пазара....

Не знам за Александра, но ти , Блажке, си едно инфантилно, хленчещо безгръбначно. Освен със сополите, човек може да те започни с липсата на собствено мнение и как успешно и без усилия се вееш накъдето те манипулират по-хитрите.Жена на 30 и кусур години с поведение на 12-годишна и с интелект на чихуахуа.

ще си тръгне с Наум Шопов :D

Той е с Мария Тарашманова от почти година, за какво да тръгва с когото и да е било, сценарий от най-ниско ниво.

Да се чудиш тази Мария защо е с тоа мухльо с конско изкуствено чене и присадена на криво коса - лигав, мазен и пъхащ езика си във всеки боклук от това риалити. Такъв и с ръкавици не бих го пипнала.

Прав си. Забелязвате ли как към края на формата гласецът на Наум Шопов изтънява и изтънява. Неговата роля в това потурчено риалити е каквато е била на ЕВНУСИТВ в харемите. Така че нищо чудно, че мъжете са се позабавлявали.

От това предаване хванах един момент, където някаква грозотия на име Хайрула се нахвърляше кат бясно куче на приличаща на травестит жена на име Александра. Напрау са потресох.

"Имам проекти, които са в процес на разработване, но към този моменти не бих искала да издавам". Проект-дефиниция: Да зариби и да хвърли въдицата към някой балък, той да клъвне и да удари некой джакпотец

Тъпа, лъжлива, сметкаджийска сиианска демагогия

Тази Блажка е много тъпа! Тя наистина няма качества да е приятел на Александра. Дребно по размери и душа! Ках не и е неудобно? Не само за гащите, но и грозното отношение към Александра. Ако беше избрала приятелството, коректността и добротата нямаше да е толкова трагична!

Сценарий. Всичките са на повикване. Нормален мъж не би отказал едно две ебан.

Според мен Капитонова е най - големия курволяк от тези. Само една табела с цените и трябва да си закачи.

Гледах последните три-четири епизода. Форматът е унизителен за участниците -особенно за жените но и за "ергенът". Това е като на пазарът за робини-само че не Му дават да купи и пробва всичките едновременно. От друга страна ТЕ се самопоставят в унизителното положение на глутница кучки които се опитват да докопат единственото парче месо. Жените без достойнство , мъжът без чувствен търговец-купувач.