Хора от обкръжението на Анджелина Джоли са притеснени за здравословното й състояние, като според тях актрисата буквално се разпадала на парчета заради поредната победа на бившия й Брад Пит в техните безкрайни съдебни битки, твърди сайтът RadarOnline.

Източници твърдят, че стресът от продължаващия развод буквално разболявал физически актрисата, а самата тя се оплаквала, че "отмъстителността" на Пит буквално я убивала.

"Мащабът на стрес, който преживява, наред с безсънието, пристъпите на паника и всепоглъщащият гняв, които изпитва, разби самочувствието й и репутацията й", каза запознат пред изданието.

"Брад изглежда иска да я смаже по всякакъв начин, а това не е добре за някой с нейната здравна история!", споделя още мъжът. 

48-годишната актриса и 60-годишният й бивш съпруг са в ожесточена съдебна битка за френската винарна за 164 милиона долара, която закупиха заедно по време на обречения си брак.

Снимки на Анджелина Джоли>>>

Припомняме, че Брад води съдебна битка с Анджелина за продажбата на нейния дял в Château Miraval, собственост на руския милиардер Юрий Шефлер. А наскоро съдия реши, че делото заведено от актьора може да продължи, въпреки неистовите опити на Джоли да го спре.