Футболът неведнъж е сочен за най-великата игра на света, но ако всички състезатели по голф изглеждаха поне малко като сексапилната Пейдж Спиранак, то нещата надали щяха да стоят точно по този начин.

Да, вярно е, че през краткия период, в който се занимаваше професионално със спорт, 27-годишната американка от полски произход доби огромна популярност не толкова с уменията си, колкото с привлекателния си външен вид. Но какво значение има това, след като и без това за зрителите изпитват затруднение да откъснат поглед от нея, за да регистрират способностите ѝ със стика.

Вижте снимки на Пейдж >>

Положението определено не стана по-добре, след като привлекателната блондинка неотдавна направи признанието, че предпочита да не носи бельо на игрището. В подкаста "Playin-A-Round" тя посочи, че то не ѝ е нужно, при положение, че слага поли или къси панталонки, които имат "вградени шорти".

И макар да не попада в графата на свенливите дами, тъй като неведнъж е позирала пред фотографския обектив по оскъдно облекло, наскоро тя сподели със своите почти 3 милиона последователи в Инстаграм, че все пак съществува дреха, в която може да се почувства неловко.

"Случи се днес. Най-накрая намерих блуза, която ме накара да усетя дискомфорт, понеже разкрива много плът. Само след един замах отново облякох якето си", пише тя към кратък видео клип.

На кадрите американката носи черен клин, съчетан с бледозелена къса блуза с дълъг ръкав, която не само е с гол гръб, но и сензационно деколте, чиято дълбочина нараства, когато тя се навежда, подготвяйки се за удар. Не че почитателите ѝ възразиха срещу нейния тоалет, напротив, той определено им се хареса, особено на господата, които изписаха множество комплименти в коментарите по поста ѝ. Жените пък поискаха да разберат откъде могат да си купят същата дреха.

В разгара на лятото Пейдж разказа, че е била подложена на тормоз за изтекла в интернет нейна гола снимка. Тя призна, че усещането е било ужасно, тъй като е получила много текстови съобщения от случайни хора, видели изображението.

"Беше ужасно и отвратително. Това е нещо лично. Когато най-накрая разбрах кой е пуснал фотографията, казах на въпросния човек: "Не мога да повярвам, че си го направил". А той ми отговори: "Ти си мръсницата, която ми я изпрати. Заслужаваш си го". Никога няма да забравя думите му", каза тя в свое интервю.