Интересно е по колко различни начини могат да бъдат разтълкувани думите на човек, без значение от смисъла, който той влага в тях. Все пак не напразно казват, че всеки вижда и чува предимно онова, което иска. Именно така обаче се раждат онези конфузни ситуации, в които реалността и представата за нея изцяло се разминават...

Да, надали по широкия свят има някой, който да не знае за какво точно става въпрос, тъй като малко или много всички сме изпадали в подобни неудобни положения, за чиято дефиниция сякаш най-подходящо би звучало заглавието на филма от 2003 г. с участието на Бил Мъри и Скарлет Йохансон - "Изгубени в превода".

Вижте кадъра >>

Един такъв пример е начинът, по който редица медии интерпретираха последния пост на Гери Малкоданска в социалните мрежи. Неотдавна упорито се заговори, че в момента къдрокосата синоптичка отново е бременна и очаква второ дете, макар тя самата все още да не е коментирала официално този слух. Въпреки това през последните дни в множество издания се появиха различни публикации, обявяващи щастливата вест, позовавайки се на информация от неназовани източници, за които се твърди, че са близки на хубавицата.

Ето защо сега, когато тя качи в личния си Инстаграм профил снимка от Гърция с половинката си Алекс Ковачев, по същите места излязоха нови материали, в които се посочва, че преобладаващият син цвят на изображението всъщност е послание, разкриващо мъжкия пол на бъдещото ѝ отроче... Така, благодарение на багрите, с които по традиция се свързва летния сезон, се роди не едно заглавие от типа на "Гери очаква втори син". Но голяма част от почитателите ѝ, които все още не са ѝ честитили хубавата новина в коментарите, продължават да се питат дали това е вярно.

Да, факт е, че Малкоданска действително също акцентира върху цвета, което става ясно от закачливото ѝ послание, гласящо: "Блю, блю, блю", но остава загадка дали с него наистина прави намек или просто изразява радостта си да бъде на морския бряг. Това, което със сигурност се знае, е, че към момента тя по никакъв начин дори не е загатнала, че след първородния си наследник Лео очаква друг. Освен това на всички фотографии, които споделя в профила си, изглежда в чудесна физическа форма, без каквито и да било признаци на бременност.

Но както се казва - никога нищо не се знае. А ако тя реално е на път да се сдобие с второ отроче, рано или късно ще се разбере, защото няма как да запази подобна тайна за дълго.