В светлината на своя неоспорим принос към българската музика, Боби Иванчев ни представя своето последно творение - сингъла "Изваяни". Тази песен не само отбелязва нов етап в неговата кариера, разширявайки хоризонтите му извън рамките на любимия дует Авеню, но и споделя философията за живота, мечтите и самоусъвършенстването на Боби.

Създадена в период на интензивни размисли и осмисляне, "Изваяни" е вдъхновена от сложността на човешките стремежи и съмнения. Боби Иванчев създава песента като химн за всички, които се борят да превъзмогнат самите себе си в търсене на своите истински желания.

"За постигането на своите мечти човек преминава през много премеждия и трудности, но най-трудното е да пребори собствените си слабости, съмнения и страхове", споделя той.

Песента се отличава с новаторско музикално звучене, благодарение на таланта на Радослав Славчев-Riverman на бас китарата, Момчил Косев с допълнителни китари, и Христина Нейкова в беквокалите. Текстът на "ИЗВАЯНИ", написан от Боби Иванчев и Росен Кукошаров, е дълбоко личен и вълнуващ.

Фотокредит: Костадин Лопарски

Фотокредит: Костадин Лопарски

Представянето на песента се допълва от впечатляващия видеоклип, създаден от талантливия екип на "Респект Рекърдс" в Пловдив, където актьорите Александър Димов и Едит Унджиан допринасят за създаването на визуалната история, допълваща музикалното послание.

Фотокредит: Костадин Лопарски

Официалната премиера на "Изваяни" беше изпълнена с нетърпение и вълнение, като първоначално песента дебютира в радио ефира на 21 март 2024 г., последвана от пускането на видеоклипа в канала на Боби Иванчев в YоuTube. С тази песен, той не само утвърждава своето място в сърцата на меломаните, но и поставя основите на своя самостоятелен път в музиката, изпълнен с обещание за още вдъхновяващи проекти.