Брад Пит започна отново да ходи по срещи шест години след раздялата си с Анджелина Джоли.

58-годишният актьор от "Bullet Train" - филмът, заради чиято промоция се появи в пола наскоро, се вижда с нова жена, но не е в "сериозна" връзка, казал източник пред "People" в сряда.

"Мотае се с въпросната дама, но изобщо няма нищо повече наум", твърди вътрешен човек за холивудската икона, който преди това беше женен за звездата от "Приятели" Дженифър Анистън и сгоден за Гуинет Полтроу.

Embed from Getty Images

След Джоли той беше свързван с 29-годишната полякиня Никол Потур - съкращение от Никол Потуралски, която работи като модел, но връзката изглежда е била кратка.

Сега слухът за нова връзка се появява шест години след като той се раздели с Джоли и три години след като актьорът, носител на "Оскар", беше обявен официално за ерген след горчива битка за попечителство над пет от шестте им деца - най-големият Мадокс вече е пълнолетен. Една от радостите в живота му е да вижда децата си толкова често, колкото може.

Тези дни стана ясно и че е купил историческата къща на Д. Л. Джеймс, известна като "Seaward", която гледа към зашеметяващия централен бряг на Калифорния. Имението се намира в убежището на знаменитости Кармел и се смята за най-скъпият имот, продаван някога в района. 

Имотът е построен за бизнесмена от Канзас Сити Д.Л. Джеймс през 1918 г. от архитекта Чарлз Съмнър Грийн и по-късно там е живял сина му, скандалния автор Даниел Луис Джеймс, който написва "Известен в целия град". Съвсем доскоро имотът беше собственост на финансиста от Чикаго Джо Ричи, който почина по-рано тази година.

Пит е голям почитател на домовете в занаятчийски стил, което може би е причината той да е закупил най-новата си ергенска квартира - където към него могат да се присъединят и всичките му шест деца.

Сложната тухлена зидария във външната част на имота е старателно проектирана от архитекта, който искал да кореспондира със скалистото крайбрежие.