Брад Пит е човек, който обича семейството. И кой може да го отрече, след като види как актьорът нежно прегръща майка си и баща си, когато те го изпращат на летището в града, в който е отраснал - Спрингфийлд, Мисури?

Вижте кадрите >>

Актьорът е бил на гости на родителите си за няколко дни покрай Хелоуин, където се е наслаждавал на домашно приготвена храна и е празнувал рождения ден на брат си Дъглас.

След тридневното посещение вкъщи Брад прегръща силно майка си Джейн (на 79 години) и баща си Уилям (на 78) за сбогом преди да се качи на частен самолет за Лос Анджелис.

55-годишният Пит е в страхотен вид, с любимия си напоследък черен каскет, тъмни панталони, сив пуловер, кремаво яке, обувки в същия цвят и голяма чанта. Той носи и китара, с която вероятно е забавлявал семейството си вкъщи. Брад, който е учил журналистика преди да стане актьор, е казвал, че в университета много обичал да свири на китара, но никак не го бивало.

Актьорът е роден в Шоуни, Оклахома, но когато е малък семейството му се премества в Спрингфийлд, Мисури, където Пит е отраснал.

През трите дни, в които Брад е бил на гости на семейството си, почти не е излизал и не е посещавал местните ресторанти. Предпочел е да прекара време вкъщи, заедно с родителите си, сестра си Джули, брат си Дъг, който отпразнува рожден ден на 2 ноември, както и със своите племенници.

Брад Пит е споделял в свои интервюта за привързаността си към семейството и родния град.

"Ние израснахме в пещери, имаше много пещери там. И израснахме като баптисти, което е най-чистата, най-стриктната форма на Християнството", казва актьорът от "Имало едно време в Холивуд".

През това време останалата част от семейството му - Анджелина Джоли и децата им, с изключение на Мадокс, който вече учи в Южна Корея, остават на Канарските острови, където актрисата снима филма на "Marvel" "Вечните".