В последно време на Брад Пит се приписва връзка с Нери Оксман, професор от Масачузетския технологичен институт. Приятели на холивудския актьор обаче са твърдо убедени, че в плановете му на този етап не влизат сериозни отношения, съобщи Контактмюзик.

Вижте снимки на Брад през годините >>

Според източници от обкръжението на 54-годишния Брад Пит той и Нери Оксман официално не са двойка. Причината е, че актьорът не е готов да се впусне в сериозна връзка, тъй като е фокусиран върху кариерата и децата си.

"Брад е излизал на срещи, но на този етап не планира сериозно обвързване. Фокусът му в момента е насочен към двете най-значими неща в живота му - децата и работата. За него да бъде баща е най-важното задължение. Брад е доволен от сегашното си положение и когато не е ангажиран с работа, се радва на времето, прекарано с децата", казва неназован източник от обкръжението на актьора, цитиран от "Ентъртейнмънт тунайт".

Брад Пит наскоро се е завърнал в Лос Анджелис, след като е прекарал известно време с шестте си деца в Лондон, където майка им Анджелина Джоли снима новия си филм.

Пит и Джоли се разделиха през 2016 г. след продължил две години брак. След раздялата си холивудските звезди поведоха съдебни спорове за попечителството над трите им осиновени и трите им биологични деца, припомня изданието.