Брад Пит не търси сериозна връзка

Фокусът на Пит в момента е насочен към децата и работата

Обратно в новината

Коментари - Брад Пит не търси сериозна връзка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сериала Пожарникарите от Чикаго напуска на финала на сезон 6 Моника Реймънд която е Габриела Доусьн

Третият се казва Лекарите от Чикаго сериала засега има 3 сезона но ще има и сезон 4 В България е изльчен до сезон 2 по Фокс Лайф

Вторият се казва Полицаите от Чикаго Сериала засега има 5 сезона но ще има и сезон 6 В България е изльчен по Фокс Крайм и по Диема Повторение на сезон 4 Всеки вторник вечерта от 22 до 23 Всяка сряда следобед от 14 и 15 до 15 и 15 И всяка сьбота вечерта от 22 до 23 часа по Фокс Крайм И повторение на сезон 2 от 02 07 2018 всяка сутрин без Съботите и неделите от 6 и 30 до 7 и 30 по Диема

Здравейте препоръчвам ви хитовите американски сериали Гледани обичани харесвани в целият свят и в цяла България Спечелили милиони награди в целият свят Първият се казва Пожарникарите от Чикаго Сериала засега има 6 сезона Но ще има и сезон 7 В България е изльчен по Диема и по Нова телевизия Нов сезон 5 всяка вечер без Съботите и неделите от 21 до 22 И от 03 07 2018 всяка вечер без Съботите и неделите от 21 до 22 часа И всеки обед без Съботите и неделите от 11 55 12 часа до 12 55 по Диема И от 05 07 2018 след полунощ от 00 и 30 до 1 и 30 сутринта по Нова телевизия

Евалата Брааат!

Хубаво е, че има деца. Но не е хубаво, че Джоли го унижи и унищожи психически. Луда жена! А той явно не е много умен, щом си падна по нея.

един поумнял мъж!

ми то няма и за кога!

Какъв красавец! От него струи светлина, топлина, а очите му сякаш казват: "Обичам до болка този свят и добрите хора в него". Всичко това е доказал с ролите си, а личният му живот не е наша работа. Само бих добавил, че без Брад Анджелина щеше да си остане нахалното момиче от "Хакери". Да е жив и здрав.

БГ маммо, сбърка форума. Ходи ръси мъдрости при затъпели домакини като теб.

Мислех, че жините завиждат, но се оказва, че мъжете са страшно завистливи.

lu4ka

... с дивия поглед в “Гадни копилета”...

Май не си гледал филма задълбочено. Я погледай го пак, моля!

И аз мисля, че това е най-добрата му роля, много му подхождаше, все едно играеше себе си! :-D

Явно и вие сте същите гадняри и отрепки като това гадно копеле, щом толкова ви харесва. И безмозъчни идиоти, на които американските филми им промиват и малкото сиви клетки, които имат по рождение.

Не че Вашето и моето мнение имат някакво значение, на май избивате големи комплекси и то на клавиатурата. Върнете се малко на зад във времето, поровете се и ще видите как беше послещнат Брад Пит от колегите си на раздаването на едни престижни награди в началото на 2017 г.. |Това беше първата му публична поява след грандиозния скандал, който му спретна благовернага му съпруга.Статията се казваше "Холивуд обича Брад Пит". А що се отнася за погледът му в "Гадни копилета", ами добре си изигра ролята.

Всеки път като го гледам в различни филми се увеличава убеждението ми че е в същност великолепен актьор, освен че е супер привлекателен. Но не мога да му простя, че остави Джен Анистън по такъв глупашки начин и то заради Анжелина.

да ти имам апроблемите за анистън и да ти нямам представата за добър актьор

да ти имам апроблемите за анистън и да ти нямам представата за добър актьор

Брад! Не се заричай, че като ме видиш ще си промениш решението!

Тъкмо, както и двамата сме свободни сега, защо да не опитаме как една несериозна връзка ще ни се отрази.

И аз не търся сериозна връзка, така че ще си паснем :))