Мина един месец откакто Брадли и Ирина се разделиха, прекратявайки 4-годишната си връзка. Двамата приключиха взаимоотношенията си цивилизовано, точно както се разбраха и за попечителството над 2-годишната им дъщеря Леа.

Родителите стигнаха до консенсуса да живеят в един и същи град - Ню Йорк, макар по-рано актьорът да бе казал, че предпочита да остане в Лос Анджелис, заради филмовата си кариера.

Вижте снимки >>

От друга страна приближен на семейството бе споделил пред сп. "Грация", че Шейк никога не е успяла да се почувства като у дома си в Града на ангелите, защото присъствието на майката на Купър предизвиквало единствено напрежение у руския модел.

Днес те са съгласни не само да се установят в Голямата ябълка, за да може отглеждането на дъщеря им да бъде по-лесно, но и се разбраха да имат съвместно попечителство над нея, по равно - 50 на 50. Макар че заради натоварените графици и на двамата, както и ангажиментите им, които често ги отвеждат извън страната, ще им се наложи да се разбират за грижите на детето в движение. Това означава, че няма да има предварително планирани дни, в които Леа да бъде при единия и другия.

Именно заради дъщеря си, която е приоритет номер 1 за тях, Брадли и Ирина продължават да прекарват времето заедно като истинско семейство.