Брадли Купър се появи с малката си дъщеричка Леа де Сен в Ню Йорк Сити, но с по-различна визия от предната разходка, на която бяха засечени заедно. Този път актьорът е запазил прическата си, но липсват мустаците му.

Той отново се прояви като супер готин татко, като носеше момиченцето на ръце, а и визията му беше страхотна. Облечен бе в сив панталон и тъмносиньо яке тип бомбър с лика на Мохамед Али на гърба. Облеклото си бе съчетал с велурени обувки в кафяво.

Брадли все още свивка с положението и споделените попечителски права над дъщеря му, след като окончателно се разделиха с Ирина Шейк и тя се изнесе от дома им заедно с Леа. После започна спорът им за попечителство над детето, но двамата вече са стигнали до споразумение и продължават напред, всеки със своя живот и множеството си професионални ангажименти.

Скрийншот: Daily Mail/ TheImageDirect.com

Счита се, че раздялата на Ирина и Брадли е провокирана от близките отношения на актьора с Лейди Гага по време на снимките на филма "Роди се звезда". Наскоро тези слухове отново изплуваха и бяха допълнени от твърденията на близък до Лейди Гага пред Life & Style, че певицата наистина считала, че Купър е мъжът за нея и че ще се съберат веднага щом той се раздели с Шейк, но "сърцето ѝ били разбито", след като това не се случило.

Скрийншот: Daily Mail/ TheImageDirect.com