Въпреки изключително натоварения си график, който включва снимки на 4 различни филма, Брадли Купър остави професионалните си ангажименти настрани, за да изпълни най-важната отговорност и роля в живота си - да бъде баща.

Вижте снимки >>

44-годишният актьор реши да зарадва малката си дъщеричка, като я заведе на едно незабравимо приключение, включващо редица атракциони в увеселителния парк Дисниленд в Калифорния. Папарашки снимки разкриват прекрасното време, което таткото и детето му прекарват заедно.

2-годишната Леа де Сен направо сияе от радост на въртележка, на която двамата се качиха. А когато не се забавлява на някоя люлка, тя стои на раменете на гордия Купър, който с удоволствие я носи на плещите си из парка на Дисни.

Но наред с всичко друго, на очи се набива и промяната във външния вид на звездата, заради която много от почитателите му не успяха да го познаят. Според феновете му той е напълно преобразен. Трансформацията му се дължи на нова къса прическа и най-вече на мустак, който е оставил, след като е махнал останалата част от брадата си.

Нищо чудно визията му да не е лично решение или в следствие на развода му с Ирина Шейк, а да се дължи на една от ролите в предстоящите продукции с негово участие. Точно какъвто бе случаят с Хенри Кавил, познат на широката публика с превъплъщението си в Супермен в "Мъж от стомана", чийто договор за лентата "Мисията невъзможна: Разпад" му забраняваше да избръсне мустака си.

Тогава се наложи англичанинът да снима "Лигата на справедливостта" с мустак, който по-късно бе компютърно заличен, сцена по сцена, от филма.