Брадли Купър "ревнувал" от футболната легенда Том Брейди, който излиза с Ирина Шейк, пише изданието "RadarOnline".

Според техни източници, 46-годишният Брейди и руският модел не бързат да оповестяват официално връзката си, защото искат да видят докъде ще се развият нещата между тях. Двамата бяха уловени наскоро, а близки до двойката разкриха, че са се запознали на пищна сватба в Италия на милиардера Джо Нахмад.

За "National Enquirer" източник разкрива пък, че Брейди бил "унизен", след като бившата му съпруга - супермоделът Жизел Бюндхен, продължи напред, но не с него, а с инструкторът по джиу-джицу - Йоаким Валенте.

Снимки на Жизел Бюндхен и Том Брейди >>> 

"Том се опитва да я накара да ревнува, като се среща с по-млада жена" - коментира запознатият със ситуацията между бившите. Освен това допълва: "Започна да тренира с тежести, за да се конкурира с мъжете на Жизел". От друга страна Купър - бившият на Шейк, пък "все още имал чувства", казва източник. По негови думи това била и причината да е ядосан от развоя на събитията. Припомняме, че двамата се разделиха преди две години.

Снимки на Ирина Шейк и Брадли Купър >>>

Единствено Бюндхен не се интересува от любовния живот на Том и Ирина. "ТЯ се разведе с него", припомни отново вътрешен източник пред TMZ миналия месец.