След като връзката на бившия куотърбек Том Брейди и модела Ирина Шейк беше разкрита, техни близки започнаха да разкриват подробности за запознанството и развитието на отношенията им.

Оказа се, че двамата се срещнали за първи път преди два месеца, на тузарската сватба на милиардера Джо Нахман, която се състояла в Сардиния. Те били част от знаменитите гости на събитието, наред със сестрите Серина и Винъс Уилямс, Леонардо Ди Каприо и дизайнера Томи Хилфигър.

"Том и Ирина много бързо се сближиха, като продължиха да поддържат връзка в опит да подредят графиците си по такъв начин, че да успеят да се срещнат. Химията помежду им е много силна и определено имат желание отношенията им да се развият и занапред", разказа приятел на спортиста пред DailyMail.

"Том наистина е много въодушевен от развоя на връзката им. Двамата се разбират много добре, освен това той намира Ирина за адски интересна, предприемчива и харесва чувството й за хумор. За него тя не е просто флирт, а има желание отношенията им да се задълбочат", споделя още аверът на Брейди.

Куотърбекът се надявал, че след раздялата със съпругата си Жизел отново ще открие жена, с която не само да гради общо бъдеще, но и ще е човек, с когото да запознае и децата си.

Припомняме, че след като новината за връзката на Том и Ирина се появи в медиите, близки до Бюндхен разказаха, че след първоначалния шок, тя е приела, че той продължава с живота си и се надява отново да намери щастието в личен план. Единственото желание на бразилката било бившият й съпруг да бъде с достоен човек, за когото тя да намя притеснение, че ще бъде около децата й.