Радина Кърджилова и Деян Донков са заедно понякога на сцената, всеки ден в живота, а сега и в най-романтичната си фотосесия като двойка за списание EVA. Актьорите смело позират за красивите кадри, докато Кърджилова е вече в напреднала бременност.

Двойката очаква раждането на второто си момченце. В края на септември миналата година стана ясна новината за бременността на Радина Кърджилова, както и че и второто им дете също ще бъде момче. Радина и Деян имат син Христо, който е на 4 години.

Бебето на двойката трябва да се появи съвсем скоро, а преди седмици красивата актриса сподели, че ще роди в пловдивска болница, същата, в която нейната колежка Радина Думанян стана майка за първи път през декември 2020 г.

Вижте снимки на Радина и Деян >>

Радина Кърджилова и Деян Донков са една от най-обичаните двойки у нас. Последователите и на двамата в социалните мрежи не пестят суперлативи по повод на прекрасната им нова фотосесия.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Radina Kardjilova- Actress (@radinakardjilova)

В един от тях се казва:

"Любимата ми двойка. Толкова много любов, страст, отдаденост, романтика, огън и магия има у вас, че с всяка снимка ми пълните душата. Наистина сте нещото, което си представям, когато става дума за ЛЮБОВ в пълния смисъл на думата."