Бритни Спиърс изтри профила си в Инстаграм, съобщи сайтът на списание "People".

Изчезването на акаунта предизвика смут и недоумение сред почитателите ѝ. Певицата "си взе почивка, както много известни личности правят", заяви пред медията източник, близък до звездата.

Изпълнителката на "Toxic" обаче остава активна в Twitter, където написа: "Не се притеснявайте, приятели... просто реших да се дистанцирам от социалната мрежа, за да отпразнувам годежа си!!! Скоро ще се върна".

Блондинката изтри акаунта си, след като преди два дни обяви годежа си с приятеля си Сам Асгари, който е актьор и фитнес инструктор. Спиърс публикува във виртуалното пространство снимка с годежния пръстен на ръката си.

Тя съобщи новината малко след като баща ѝ подаде документи да бъде прекратено попечителството му върху нея. То беше учредено преди 13 години заради психичните ѝ проблеми. Звездата заведе дело за прекратяване на попечителството.

Бритни и Сам Асгари

Снимка: Официален профил в Instagram

През юни Бритни Спиърс заяви пред съдия, че иска да се омъжи за Асгари и да има дете от него, но родителят ѝ не позволява. Тя все още не може да вдигне сватба без разрешение от попечител.

Певицата (39 г.) има два брака зад гърба си и е майка на двама сина.