В свят, пълен с разбити връзки и горчиви разводи, семейното блаженство, в което Брус Уилис живее, поддържайки любящи и топли взаимоотношения, както с настоящата си съпруга Ема Хеминг и с бившата си половинка Деми Мур, са донякъде енигма.

Цялото му женско племе, както той самият обича да нарича дамите в живота си, доказаха истинността на единството си, обединявайки се около звездата от "Умирай трудно" след като той получи опустошителната диагноза фронтотемпорална деменция.

69-годишният Брус се ожени за актрисата Деми Мур през 1987 г., но двойката се раздели през 2000 г. Малко след краха на брака им Деми намери любовта в лицето на по-младия актьор Аштън Къчър, с когото обаче през 2011 г. също се раздели.

Брус на свой ред се влюби в английския модел и актриса Ема Хеминг, която е почти 25 години по-млад от него. Въпреки че със сигурност не им е било лесно да вземат това решение, Брус, Деми и Ема предпочетоха да загърбят различията помежду си и да останат приятели в името на децата си - Брус и Деми имат три дъщери заедно, а той и Ема имат две. И двойките намериха начин да се сближат.

"Станахме като племе". Така Брус оприличи нетипичната семейна идилия, в която се намира, в интервю за списание W Magazine през 2009 г., след като Аштън и Деми присъстваха на сватбата му с Ема. Той не крие, че много от хората са били озадачени как двамата с бившата му съпруга и майка на дъщерите му Румър, Скаут и Талула, са съумели да останат приятели, въпреки раздялата си.

"Това предизвика голям интерес, защото всеки може да разбере, ако в партньорите има негодувание и чувство на завист след разпадането на брака им, но не разбира как мога да се разбирам с бившия си по този начин. Деми и аз избрахме да поставим децата на първо място и сме истински късметлии, че се оказа, че всички можем да се забавляваме заедно", обясни Брус.

Снимка: Getty Images

Новата госпожа Уилис на свой ред обясни, че е срещнала Деми и Аштън в началото на връзката си с Брус, обяснявайки, че се е почувствала "наистина благословена, защото от първия ден се е чувствала удобно в ситуацията, в която се е намирала и много се е забавлявала".

За съжаление на Деми, двамата с Аштън се разделиха през 2011 г. и финализираха развода си две години по-късно. Междувременно Брус и Ема посрещнаха дъщеря си Мейбъл през 2012 г., а две години по-късно на бял свят се появи и втората им дъщеря Евелин.

Снимка: Инстаграм

Сега, 15 години след като Брус и Ема се ожениха, Деми обяви, че смята съпругата на Брус и двете им деца за част от собственото си "семейство", описвайки тяхната уникална, но силна, връзка.

"Ние сме СЕМЕЙСТВО", написа тя в Instagram под снимка, която показва как всички се наслаждават на храна заедно, позират като група и си играят с кучето на Деми Пилаф. "Навлизане в празничния дух."

Снимка: Instagram

По време на интервю с Лари Кинг през март 2015 г., най-голямата дъщеря на Брус и Деми - Румър, похвали родителите си, че се разбират и са си поставили за цел да останат семейство, след като са се развели и са се оженили за други хора.

"Те винаги са се старали да организират заедно всички семейни събития и са полагали много усилия семейството ни да бъде едно цяло, което мисля, че наистина оказа влияние", каза тя.

Снимка: Getty Images

През 2020 г., в разгара на ковид пандемията, Брус и Деми попаднаха в новините, след като прекараха четири седмици под карантина с дъщерите си, двама от гаджетата на дъщерите си и нейния асистент. Любопитното беше, че с тях не бяха настоящата съпруга на екшън героя и двете им дъщери, което провокира множество въпроси дали със семейната идилия е вече свършено. Това предизвика дъщерята на Брус и Деми - Скаут, да разясни ситуацията и да даде яснота каква е причината за липсата на трите дами.

"Мащехата ми щеше да дойде тук с малките ми сестри", каза тя в подкаста на Dopey през 2020 г.

"Но моята по-малка сестра, която е на седем години, намерила в парка игла, с която опитала да набоде обувката си и в крайна сметка си пробола крака. Така че мащехата ми трябваше да бъде в Ел Ей, чакайки да получи резултатите от лекаря. Баща ми дойде тук по-рано, но след това пътуването стана буквално невъзможно, така че мащехата ми остана в Ел Ей с малките ми сестри." В крайна сметка Ема и момичетата се присъединиха към семейството си при първа възможност.