Златка Райкова и Карен Хачатрян минаха под венчилото.

Сватбеното тържество се състоя през уикенда и събра на едно място едни от най-популярните лица от шоубизнеса - Светлана и Христиан Гущерови, фризьорът Момчил Спасов, гримьорът Цецо Андреев, Галена и колегите й Ваня и Азис, а черешката на тортата бе DJ Дамян.

От кадри в социалните мрежи се видя, че младоженците са спазили традициите, като се венчаха в столична църква, а на излизане от нея пуснаха двойка бели гълъби за новото начало и вечна хармония. След сериозната част на събитието гостите продължиха с купон в хотел в София. Синът на булката от предната й връзка с футболиста Благой Георгиев - Благой-младши поднесе подарък в малка бяла кутийка. Неговият брат - Карен-младши също присъстваше на сватбата на родителите си.

Златка и бившият спортист откриха дансинга с първия си сватбен танц, а DJ Дамян се зае с "трудната" задача на водещ. Попфолк дивата Галена пък вдигна на крака гостите. Тя запя и в дует с Азис, докато Златка танцуваше с баща си. Булката, която в миналото се изявяваше като певица в групата "Фатално 3", блесна с изпълнение на песента на Румяна - "Само теб", с която се обясни в любов на своя възлюбен.