Златка Райкова отпразнува моминското си парти, организирано от приятелките й - Андреа и съпругата на милионерския наследник - Християн Гущеров - Светлана.

Партито, което двете жени спретнаха, бе "забранено за мъже" и с натоварена програма и изненади - от "pre-drinking" в хотел, където жените облякоха еднакви халати, до нощен клуб в София, където Галена ги посети на сепарето. Купонът продължи до сутринта. Това стана ясно от снимки и видеа, качени на "сторита" в Инстаграм от присъстващите.

Освен бившата на Кубрат Пулев - Андреа и дизайнерката на пижами - Светлана, антуражът на бъдещата булка включваше още попфолк певицата Ваня и още няколко приятелки на Райкова. След загряването, следващата стъпка бе лимузина и появата на гримьора Цецо Андреев, който влезе в ролята на стрийптизьор. От клиповете стана ясно още, че Андреев е танцувал специално за Златка.

Източник: Официален Инстаграм профил

Източник: Официален Инстаграм профил

Очаква се русата сексбомба скоро да каже заветното "да" на своя любим Карен, за когото се сгоди през октомври миналата година. От него тя има момченце, което носи името на татко си.

Снимка: Официален профил в Instagram